Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13445499 www.bgdnes.bg

Тихомир се жени за Елизабет, осиновяват Емили с тротинетката

Зли езици искали да разделят влюбените, твърдейки, че зад обичта им стоят финансови мераци

Тихомир от "Фермата", който въртеше бурна любов с Емили с тротинетката, ще се жени, но за друга. Това ще е новата изгора на културиста Елизабет, с която ги запозна самата Емили. За тези, които са забравили, припомняме, че Тихомир стана жена - Мелиса, след което отново се превърна в мъж.

Реклама

Историята се заплита допълнително, защото тримата ще продължават да живеят заедно, а нищо чудно новата двойка, ако мине под венчило, да осинови Емилито.

В същото време въпросната Елизабет, която неизбежно допълва името си с Тейлър, бе обвинена от популярен влогър, че иска да се бракува с Тихомир, защото младежът ще разполага с много средства.

"Сега тези средства още не са на Тихомир, но ще станат", твърди в специално видео влогърът. Избраницата на Тихомир обаче отрича, че парите са го превърнали в най-желания ерген за нея.

"Това не е вярно! Тези хора, които твърдят, че ще се задомя с Тихомир, искат да ни разделят", категорична е младата хубавелка. На същото мнение е и бившият културист. Точка поставя Емили, която екзалтирано в своя си стил се провиква: "Невъзможно е да ни разделят! Аз ще бъда с тях до гроб! Те са моят съпруг и съпруга!". Бившето момче казва и нещо друго, което превръща тройната им връзка в истинска главоблъсканица. "Те са и моите баща и майка", твърди Тротинетката. На свой ред Елизабет я нарича "моята дъщеря".

"На 12 декември доведох Елизабет вкъщи при Тихомир. Преди това имахме връзка с нея един месец. Запознаха ни общи приятелки в компания в Плевен", разкри пред вестника Емили.

"С Тихомир планираме да сключим официален брак. Не сме определили още дата, все пак сме в процес на опознаване. Ще живеем тримата с Емили под един покрив като семейство. Затворихме любовния триъгълник", категорична е Елизабет, с която Тихомир планира подпис в гражданското.

"Смятам, че църквата няма да одобри един троен брак, но Емили остава при нас. Ще ни бъде като дете. С Тихомир не сме говорили още за собствени деца, но защо не?", добави адашката на кинозвездата. По думите й тя никога досега не е сключвала традиционен брак. "Имах връзка с едно момиче, което вероятно е сред хората, опитващи се да ни разделят с Тихомир", допуска брюнетката.

Реклама
Реклама
Реклама