Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13462319 www.bgdnes.bg

Гимнастичка чака бебе

Грацията Катрин Тасева бременна от бизнесмен

Гимнастичката Катрин Тасева е бременна, научи "България Днес".
Златното момиче очаква първа рожба от годеника си, който е бизнесмен. Сладкарският бос Станислав Сивков предложи брак на любимата си малко преди Коледа. Една от причината за даването на пръстена е именно очакването на общ наследник.
Грацията ще роди след няколко месеца. Коремчето на Тасева вече й личи, издават близки до гимнастичката, която прекрати кариерата си след олимпиадата в Токио през 2021 година. Очаква се бившата спортистка да гушне първородната си рожба през пролетта.
Тасева крие от суеверие щастливата новина. Гимнастичката и таткото много искат да запазят в тайна бременността на 25-годишната спортистка. Именно затова Катрин качва стари снимки в социалната мрежа или такива, на които не личи набъбналото й коремче.
Красавицата редовно е засичана в родния град на Сивков - Асеновград. Младият бизнесмен и гимнастичката често кръстосват между Асеновград, Пловдив и София заради работните ангажименти на любимия й. Мъжът до Тасева има сладкарници в тези градове и обиколя обектите, за да следи как вървят, а също и да помага на персонала.
Гимнастичката и бизнесменът са заедно малко повече от година. Катрин доскоро кри връзката си със Сивков. Ала по време на една от екзотичните им почивка в Канкун разкри за авантюрата си с 4 години по-възрастния от нея бизнесмен.


Преди да се залюби със Сивков, Катрин бе сгодена за свой колега - спортистът Николай Щерев. Борецът почина на 15 юли 2020 година от коронавирус. По времето, когато се случи голямото нещастие, двамата вече бяха разделени. Въпреки това Катрин преживя изключително тежко смъртта на Щерев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама