Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13481288 www.bgdnes.bg

Победителката от "Мастършеф" се сгоди

По Коледа каза "да" на чужденец

Той е най-добрият и аз ще бъда негова съпруга, доволна е красавицата

Мария Жекова, която спечели последния излъчен до момента сезон на шоуто "Мастършеф" по Би Ти Ви, се сгоди за чужденец. Това съобщи самата тя. Водещата на новото кулинарно шоу на телевизията - "Вкусът на България", показа годежния си пръстен навръх Коледа. Мария пусна снимка в социалните мрежи, която коментира на английски: "Той е най-добрият. И аз ще бъда негова съпруга".

В послепис кулинарката пояснява, че пише на английски, защото това е езикът, на който общува със своя избраник. От думите й става ясно, че годеникът е чужденец.

Реклама

Малко след Нова година Мария публикува снимка с непознат на широката общественост млад мъж. Най-вероятно това е човекът, с когото се кани да вдигне сватба. Снимката е от Гърция, където вероятно двамата са изкарали празниците. Там двойката се наслаждава и на местните специалитети.

Не става ясно дали бъдещият съпруг на родната звезда е грък. Изглежда обаче, двамата поне засега смятат да живеят в България, тъй като Мария ще отваря ресторант в Родопите.

Мария е кулинарен фотограф. Софиянка е, но е израснала на село с баба си и дядо си. Преди 4 години отново се връща към селския живот. С приятеля й купуват къща в Родопите.

По време на пандемията успяват да я реставрират и прекарват все повече време в нея. Мария гледа кокошки, лови риба, бере гъби и билки. Консумира основно онова, което може да си произведе сама. Обича сезонна храна и местни продукти с доказан произход. Пазарува от малки производители, не влиза в супермаркети и биомагазини, не посещава заведения. Стана победител в "Мастършеф" и изпълни желанието си, като спечели пари от шоуто, да ги вложи в изграждането на водопровод до къщата си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама