Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13489387 www.bgdnes.bg

Победителят от "Игри на волята" профуква наградата по купони

Сръбският борец Алекса се сгоди за приятелката си Елица

Бурни купони в столични дискотеки си устройва почти ежедневно победителят в "Игри на волята" Алекса. Сърбинът, който грабна 100 000 лева от предаването на Нова телевизия, пръска щедри суми, за да се забавлява с компания.

25-годишният шампион по борба, изглежда, е оставил тренировките на заден план. Самият Алекса често споделя клипчета от веселбите, в които участва, а наскоро бе забелязан в дискотека в Студентски град да се забавлява, "изстрелвайки" с пистолет фалшиви банкноти долари.

Реклама

Под някои от клипчетата феновете на победителя в "Игри на волята" загрижено го питат така ли ще похарчи наградата и докога ще му стигнат парите. Други го окуражават: "Имаш право, доказа се на тепиха, доказа се и в игрите. Време е за купони по борчески".

След победата Алекса Ерски изрази готовност да се премести да живее в България, защото в Сърбия не вижда вече бъдеще за спортната си кариера. Състезателят се разделя с националния отбор по борба със скандал, след като друг негов колега е изпратен в последния момент на голямо първенство вместо Алекса. Тогава той се записва за кастинга на предаването заради приятелката си Елица Янкова.

След като изненадващо стана победител, Алекса сподели, че именно Елица ще разполага със спечелените пари и ще бъде изцяло нейна отговорността за правилното им разпределение.

"Аз и вътре съм го казвал, че тези пари най-вероятно Елица ще разполага с тях, защото финансите винаги трябва да са при жената. Не знаем, най-вероятно ще се опитаме да си улесним живота тук, защото смятаме да се преместим да живеем тук, в София, и няма да е лошо и да имаме хубав старт", каза преди седмици Алекса.

Двойката вече се нанесе в нов апартамент, но той е купен с кредит, тъй като сумата му надхвърля спечеленото от шампиона. Елица вече се похвали в социалните мрежи с видео от новия дом. На него се вижда и как Ерски й подарява красив годежен пръстен.

След излизането си от "Игри на волята" Янкова, която също е шампион по борба, разкри, че няма търпение двамата да станат родители.

Реклама
Реклама
Реклама