Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13497772 www.bgdnes.bg

Йомов и Ариа окончателно се разделиха

Футболистът и чалгаджийката не са заедно от Нова година

Певицата се утешава с голи мъжаги по дискотеките

Футболистът Георги Йомов и чалга певицата Ариа окончателно сложиха край на връзката си, научи "България Днес". Двамата не са заедно от края на миналата година, след като преминаха през серия от скандали. В крайна сметка Ариа и Йомов са взели решение да се разделят и всеки да продължи по своя път.

В момента певицата вилнее по чалготеките, където се утешава с полуголи мъжаги. Ариа се изявява като строга господарка на участията и събира по няколко млади момчета на сцената, където ги кара да се разхвърлят голи до кръста или да правят лицеви опори. Певицата дори забива кубинките си в гърбовете им.

Реклама

От своя страна Йомов тотално се е покрил след поредния скандал с неговото име. През август футболистът бе хванат с допинг след един от европейските мачове на ЦСКА. Забраненото вещество е вид анаболен стероид, а наказанията в такива случаи могат да стигнат до 4 години лишаване от състезателни права. Йомов твърди, че е бил подведен от фитнес инструктор, който му е препоръчал препарата. Наказанието на национала все още не е оповестено.

Йомов и Ариа изкараха заедно бурни две години, през които преминаха през немалко перипетии. Футболистът влезе в криминалните хроники през месец май, когато след разправия на Околовръстното шосе в София националът и брат му бяха бити. На помощ се притече баща им Цецко, който стреля и рани двамата нападатели. Първоначално Георги Йомов обяви, че изобщо не е присъствал на мястото на инцидента, но по-късно твърденията му бяха опровергани. В крайна сметка бащата бе пуснат под гаранция срещу 15 000 лева. Ариа също бе замесена в инцидента, въпреки че няма никаква вина в случая. Именно този случай е една от причините за разрива между Георги и певицата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама