Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13505620 www.bgdnes.bg

Нойзи и Мария по-влюбени от всякога

Всички искат да се снимат с Ивайло Цветков

20 дни след раждането се появи Ивайла Бакалова с мъжа си Весо Брадата

По-влюбени от всякога са Ивайло Цветков - Нойзи и Мария Игнатова. Двамата не престанаха да се държат за ръцете, да се прегръщат и целуват по време на представянето на книгата на Нойзи "Диалози" в сряда вечерта.

По-късно знаменитият журналист обяви, че именно Мария му е дала идеята да събере най-добрите си диалози с известни личности в книга и го е подкрепяла през цялото време на правенето й.

Реклама

Изненадата на вечерта бе Мис България 2001 Ивайла Бакалова, която също се появи на премиерата и показа, че изглежда перфектно 20 дни след раждането на втората си дъщеричка Вяра. Красавицата бе от специалните гости на журналиста, който я посрещна заедно с мъжа й Веселин Денков-Брадата на входа и със своята съпруга - неотразимата Мария Игнатова.

Марчето от "Господари на ефира" прикова вниманието на присъстващите в бял панталон и сако, а мъжът й бе избрал отново черния цвят. "Като деня и нощта сте", пошегуваха се колегите на Нойзи от БНТ. Освен тях се изсипа почти целият политически и културен елит на столицата.

Да поздравят за книгата му "Диалози" блестящия журналист бяха дошли - режисьорът Явор Гърдев, Бойко Василев, Александър Райчев, Георги Господинов, Георги Лозанов, Димитър Стоянович, д-р Коста Костов, Теодора Димова, Тони Николов, главният редактор на "24 часа" Борислав Зюмбюлев, шефът на "Медийна група България" Венелина Гочева и много други. Не успяха да пристигнат Ицо Хазарта и Камен Донев.

Част от присъстващите участват в книгата с публикувани разговори с Ивайло Цветков. 26-те популярни личности са от различни сфери на живота.

"Тази книга се явява по спешност сега, когато разговорът изглежда потрошен и невъзможен. Явява се, за да ни покаже, че все пак е бил възможен и още е. Разговорът като размишление, разговорът като разминиране на милионите полета между нас, разговорът като размяна на даровете на мисълта, разговорът като разум в един свят, български и небългарски, сякаш забравил Просвещението, ако изобщо го е живял", разсъждава за автора Георги Господинов.

Да поздравят автора на събитието дойдоха още Мартин Захариев, журналистът Сашо Жеков, политиците Даниел Лорер, Трайчо Трайков, Никола Минчев, Борислав Чучков, Антон Хекимян.

По думите на управителя на издателство "Книгомания" Илиян Андонов "Диалози" е снимка на съвременната българска мисъл. Книгата е трябвало да излезе миналата година, но шантавият характер на 2022 г. е предопределил по-късната поява на творбата.

Реклама
Реклама
Реклама