Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13514279 www.bgdnes.bg

Диона преживя катастрофата, отиде на мол с охрана

Певицата пременена в розово от главата до петите, бодигардът й с шуба до глезените

Фолкпевицата Диона, която сама обяви, че живее втори живот след наскоро сполетяла я катастрофа, явно вече е преодоляла шока от инцидента.

Реклама

Изпълнителката беше засечена да си пазарува маркови стоки в столичен магазин и изглежда повече от добре. Диона събра погледите на посетителите, защото се беше облякла от горе до долу в розово, като дори бе нахлупила капела в същия цвят. Плътно до певицата имаше охранител, който да я пази от всякакви възможни посегателства и проблеми. Самият бодигард беше облечен с яке, стигащо почти до глезените.

Това предизвика усмивки сред купувачите, които коментираха, че ако нещо, не дай Боже, се случи и на мъжа му се наложи да реагира, ще му е трудно да го направи с дрехата, която спъва движенията му. Въпреки това бодигардът не отдели и за секунда поглед от певицата, плътно следейки всяка нейна крачка.

Охранителят е нов за Диона. Доскоро тя използваше за бодигард шофьора си, но се наложи да го уволни след катастрофата, в която я забърка. Драмата се разигра, докато изпълнителката се връща в София от участие в Ямбол с новия си джип "Порше". В лъскавото возило осен шофьора е и личният фотограф на Диона. Уморена, певицата заспива на задната седалка. Събужда се от зловещ удар в главата.

"Отворих очи и видях цялата кола да пуши - каза след катастрофата пред "България Днес" певицата. - Автомобилът беше леш. Гумите бяха хвръкнали. Джантите за нищо не ставаха. Шофьорът на колата слезе и започна да ругае. Каза ми, че е минал през камък и затова сме се забили. Думите му бяха потвърдени от фотографа ми. Аз бях в шок. Притеснена и уплашена. Дойде полиция. Описахме всичко - как е имало някакъв камък, който е изхвърлил колата от пътя. Извиках приятел да ме прибере, а момчетата останаха, за да чакат пътната помощ", обясни още певицата.

След ден Диона разбира истинската причина за катастрофата. Оказва се, че виновник за инцидента е шофьорът й.

"Обади ми се фотографът. Беше много притеснен. Обясни ми, че двамата са излъгали всички за това, което се е случило. Заради озвучителя ми сме се блъснали. Както шофирал по магистралата, се обърнал назад да си вземе якето, което бе на седалката до мен. Изпуснал е очи от пътя за някакво време и се е забил с бясна скорост в мантинелата. Той ме молеше да не казвам на никого за случката, но това няма как да се случи. Чувствам се предадена! Животът ми бе на косъм. И двамата ги уволних! Не искам да чуя за тях", категорична е Диона.

Сега певицата явно се е сдобила с нови помощници. Пожелаваме й да не й се случват повече подобни инциденти!

Реклама
Реклама
Реклама