Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13551357 www.bgdnes.bg

Фейгин от "Игри на волята" няколко дни спи на летище

Шампионката по фигурно пързаляне не може да излети от Англия, за капак й губят багажа, но все пак се прибра в България

Точно като в касовия филм "Терминалът" Александра Фейгин от "Игри на волята" прекара последните си няколко дни. Фигуристката, която нашумя с изявите си в риалити формата, спа по летищата денонощия наред.

Реклама

В лентата главният герой, изигран от Том Ханкс, не може да напусне аерогарата, тъй като няма паспорт. И затова е принуден да прекара дните си на летището в Ню Йорк. При Фейгин ситуацията е малко по-различна.

Шампионката ни има документи, но изпуска полета от Англия до България. Нов няма и Фейгин е принудена да прекара нощи на пейките на терминала, както прави и холивудският актьор в популярния филм.

Фейгин остава блокирана на аерогарата "Хийтроу" в английската столица дълго време. Блондинката успя да разкаже за премеждията си. Признава, че никога досега не е изпадала в подобна ситуация.

"Да изпусна два полета подред, не ми се беше случвало. От 10 години пътувам със самолет и съм нямала проблем. Явно сега трябва да наваксам за тези години", обясни Фейгин.

Преди това спортистката остана заклещена и в САЩ, където има състезание преди дни. Причината - отново изпусна полет и спа в Пенсилвания, докато дойде време за новия.

В крайна сметка Фейгин се качва на самолет за България и се прибира. Но драмите й не свършват с това.

Реклама

"Един от страховете ми е да не летя с ревящи деца, но за съжаление, пак с моя късмет, се паднах с две такива. Баш пред мен и това го слушах часове наред", продължава да разказва за трудностите си Фейгин.

Стъпила на родна територия, в очакване да се прибере у дома и затворила страницата с проблеми, Фейгин отново е разочарована. Оказва се, че багажът й липсва.

"Как е възможно всички гадости да ми се случат наведнъж?", чуди се смаяната Фейгин, която е бясна, че премеждията й с пътуването до САЩ и обратно нямат край.

На летището в София я очаква любимият й Георги. Двамата с фигуристката се залюбиха в "Игри на волята". Младежът постоянно е в контакт с гаджето си и й помага при неволите, които има с прибирането. Той я успокоява, окуражава, за да може момичето му да е спокойно, докато преминат всички трудности с прибирането й.

Реклама
Реклама
Реклама