Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13584102 www.bgdnes.bg

Пънкарка е втора на "Мисис Баба 2023"

С шарена коса на 78 години обра точките 

Конкурси три в едно - "Мисис Баба", "Мисис Вселена" и "Мисис Баба Вселена", събраха над 200 дами от цял свят 

Пънкарка с шарена коса на 78 години стана втора подгласничка на "Мисис Баба" и обра точките на журито, което бурна я аплодира със ставане на крака. "Никога не съм била възрастна, сега ми е за първи път, понеже съм в конкурс за баби. Но тежа 60 килограма, не се отказвам от бургери с картофки, ходя на фитнес и не ме изненадват космите по брадата или похъркването ми в театъра", разсмя зрителите 78-годишната жена Рада Велинова, която е стоматолог и горда баба на четири внучета.

Реклама

По традиция конкурсът се провежда на Бабиден, а в него участваха над 100 дами с внуци от цялата страна. Журито допусна до финала само 5 финалистки. С титлата се окичи Сияна Йорданова, на 52 години, от Варна. По професия е брокер, по душа историк, а по интереси художник и скулптор, представи се самата тя. Първа подгласничка стана Димитринка Димитрова на 49. Тя работи като маникюристка вече 23 г. и е щастлива баба на внук Калоян.

Освен конкурса "Мисис Баба" се състояха още два международни конкурса - "Мисис Вселена" и "Мисис Вселена баба". За тях пристигнаха 25 участнички от пет континента.

В "Мисис Вселена Баба" на трето място се класира Альона Сибиева от Санкт Петербург. Тя е майка на две момичета и има внучка на три месеца. Треньор по карате и таекуондо с черен колан. Хобито й са кънките и йогата. На второ място се класира Емилия Терон Перес от Испания, на 58 г. Обича да спортува, да се занимава с мода и да пътува. Има син и дъщеря и едно внуче.

На първо място стана Олга Дрималик, на 59 години, от Украйна. За нея най-важното в момента е да има мир. Тя има две деца и две внучета. Харесва й да танцува и да пътува.

Мисис Вселена стана корейката Лий Ай Хюин, на 64 г. Тя е танцьорка, а с короната "Мисис Баба Вселена" се окичи Лаура Лий от Сингапур. Тя е на 48 години, има три деца и шест внучета. Тя демонстрира хобитата си да пее и танцува.

Реклама
Реклама
Реклама