Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13588762 www.bgdnes.bg

Астроложката Йорданка Игнатова: Ружа Игнатова скоро ще бъде заловена!

Това показва нейният хонарен хороскоп, твърди "звездобройката" от Пазарджик

"Ружа Игнатова скоро ще бъде намерена!"

Това твърди сензационно в профила си във Фейсбук астроложката от Пазарджик Йорданка Игнатова. Завършилата Академията по астрология в Москва българка е направила наскоро подробен хороскоп на издирваната от Интерпол под дърво и камък шефка на криптопирамидата One coin.

Реклама

"За втори път ми се задава въпросът относно Ружа Игнатова. И отново казвам, че е жива", категорична е "звездобройката". Така Йорданка Игнатова опровергава слуховете, че жената, носеща същата фамилия като нея, е била ликвидирана.

За да стигне до този извод, бг астроложката е изработила т.нар. хонарна карта, която по думите й се различавала от добре познатия на повечето хора "натален хороскоп", базиран на рождената дата.

Възпитаничката на московската астрошкола мотивира твърденията си с разположението на планетите около криптофараонката.

"Сатурн е в знака Водолей - на върха на самата карта - Обединените арабски емирства/Дубай", посочва евентуалното местонахождение на Игнатова майсторката на хороскопите.

По разположението пък на друга планета - Плутон, тя разкрива, че Ружа Игнатова е "сменила името и самоличността си".

Реклама

Пазарджишката астроложка е убедена "от звездите", че много малко хора са посветени къде точно пребивава шефката на криптопирамидата. Йорданка Игнатова твърди и че нейната "адашка" е в по-силна позиция в сравнение с ФБР, което е по петите й, но не може да я залови заради нейната "лоялност към богати хора, които я закрилят".

"Звездобройката" разкрива още и какво издава "хонарната карта" за близките на Ружа. "Тя има дете и вероятно на негово име са прехвърлени имоти и средства", коментира Йорданка Игнатова. За това й нашепвало разположението на планетата Сатурн.

"Детето й също е или добре охранявано, или скрито от погледите на обществото. То е под нейна опека и с установени законови попечители", заключава астроложката.

Според Йорданка Игнатова криптофараонката е неуловима заради конфигурацията "Сатурн във Водолей".

Въпреки тези благоприятни фактори обаче шефката на One coin щяла да се озове с белезници на подсъдимата скамейка.

"Независимо от това ще бъде хваната или убита. Колкото и да е хитра, винаги има моменти на слабост и пренебрежение, което ще бъде използвано, особено когато става въпрос за връзките й с дете и роднини, а може и с бизнес партньори", предупреждава "звездобройката".

Реклама
Реклама
Реклама