Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13597139 www.bgdnes.bg

Pinnacle стана част от платформата на Спортингуин България advertorial icon

В последните няколко години хазартният пазар в България направи своята експанзия към онлайн пространството, където се появиха много нови сайтове за спортни залози и казино игри. За феновете става все по-трудно да се ориентират в разнообразния набор от хазартни оператори – някои от тях лицензирани, а други – не. Една от световноизвестните компании, която притежава лиценз в България, е Спортингуин – бранд, който със сигурност е познат на запалените фенове. По-интересното е, че в Спортингуин вече работят с друг световноизвестен оператор – Pinnacle. Какво представлява Pinnacle и как се вписва в платформата на Спортингуин България: всичко това ще ви разкажем в следващите редове, в които ще навлезем в детайли за новоинтегрирания раздел.

Спортингуин отдавна се опитва да спечели вниманието на българските фенове, но при толкова сериозна конкуренция на пазара задачата пред букмейкъра не е никак лесна. За да се отличи от масовите букмейкъри, Спортингуин прибегна до любопитен ход – обяви партньорството си с Pinnacle. Това е друг сайт за залози, който е популярен в цял свят, а чрез него Спортингуин се опитва да предложи на клиентите си още по-добри услуги. Двете компании се допълват отлично, тъй като Пинакъл няма лиценз в България, но пък Спортингуин има, което дава директен и напълно легален достъп на феновете до тази бетинг платформа.

Играчите, които са „навътре в нещата“, знаят, че Pinnacle е особено популярен с това, че предлага изключително високи коефициенти. Тук са едни от най-добрите ставки за играчите, които дават и по-големи потенциални печалби. Всеки фен търси най-високите коефициенти и това е напълно нормално – а Пинакъл определено може да се похвали с едни от най-атрактивните коефициенти на пазара. Освен топ коефициентите си Пинакъл впечатлява и с отлични възможности за залози, пазари и функции. Когато става дума за спортни залози, едва ли са много компаниите, които могат да се конкурират с Pinnacle по типове залози, разнообразие на пазари, видове функции и размер на коефициентите.

Доказателство за богатството на Пинакъл е това, че се предлагат пазари на страшно не популярни спортове и дори на политика. Разбира се, налични са и всички стандартни дисциплини, които пък са съпроводени с най-добрите коефициенти. Разделът на Pinnacle в Спортингуин си личи от далече, тъй като няма общо между дизайните на двете платформи. Това обаче не затруднява играчите, тъй като всичко е перфектно подредено, за да улесни максимално играта на феновете. Менютата са лесни и осигуряват бързо и безпроблемно навигиране по сайта. Отдалеч си личи, че Спортингуин цени времето на потребителите си и е „изчистил“ сайта си от всички ненужни детайли, които не са необходими за нормална игра.

Това, че Спортингуин добави Pinnacle като раздел на сайта си е наистина много добра новина за всички фенове в България, защото по този начин потребителите ще могат да се докоснат до още един световен бранд, който иначе не е наличен у нас. Пинакъл е платформа, която осигурява изключително високи коефициенти, както и отлични лимити на изплащане. Единственият недостатък в този раздел навярно е фактът, че навигацията е изцяло на английски език. Дори и това обаче едва ли е чак такъв проблем, тъй като се свиква бързо със самата навигация, а след това всичко се случва много по-лесно.

Трябва да отбележим, че Pinnacle не е единствената новост на сайта на Sportingwin. Освен това на платформата може да бъде открита и нова секция E-Sports, която предлага отлични възможности за залози на електронни спортове. Феновете на електронните спортове със сигурност ще останат очаровани от това ново предложение на сайта на Спортингуин, което дава завършен вид на платформата. Спортингуин се старае да се развива на българската сцена, а включването на разделите Pinnacle и E-Sports е доказателство за това.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg

Реклама
Реклама
Реклама