Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13606820 www.bgdnes.bg

Порнозвезда влиза в "Сървайвър"

Не ходи на работа, но изкарва по 500 долара на ден

Стефани има нецензурирани клипове в интернет

Истинска порнокралица е татуираната мадама, която влиза в новия сезон на "Сървайвър". Стефани Разсолков е сензация в клиповете за възрастни в интернет.

Нашарената мацка има десетки нецензурирани видеа, на които прави секс с мъже. А на други пък се задоволява сама.

Реклама

Палавницата от филмите за пораснали има 100 рисунки по тялото си. Първия си татус прави едва на 13 години. По кожата й могат да бъдат видени рисунки на огромни кръстове, лица на хора, черепи, крила и още какво ли не.

Брюнетката редовно е заявявала, че не прави секс за пари. За порнокариерата си досега не е обелвала й дума.

"Предлагали са ми секс за пари. Това се случва почти всеки ден. Един ми предложи 50 бона, но не се съгласих. Винаги отказвам, защото не съм такъв тип момиче. Близките ми знаят, че не проституирам", споделя Стефани.

Въпреки че не изкарва кинти от секс, тя печели доста добре - от снимки. Разсолков продава свои кадри в интернет. Всеки, които си плати, може да зърне мацето само по татуси или пък със секси бельо.

"Единствено се снимам за платформата. Хората в България си мислят, че когато си в този сайт, значи компаньонка. Но това не е така", добавя още Стефани.

Реклама

Участничката в "Сървайвър" печели колосални суми за родните стандарти от неприличните фотоси. За 3 месеца тя изкарва близо 50 000 долара от популярния сайт, или близо 500 в щатската валута на ден. А иначе доходът й от снимки от сайта за възрастни бил около 10 000 лева, разказа самата порнокралица в национална медия.

Един от феновете на Стефани поискал нещо много нестандартно от нея - да му изпрати своя урина. Е, предложил солидно възнаграждение за това - 400 лева. Татуираното маце се навива и изпраща буркан с урина на желаещия.

Освен клипчета за възрастни, татуси и голи снимки Стефани е известна с това, че обожава да употребява марихуана. Това става ясно не само от кадрите в социалната мрежа, на които дърпа цигарата, а и от псевдонима й в мрежата - tattstoner - татуиран човек, който взима наркотици, в частност трева.

Стефани приема на драго сърце поканата за участие в "Сървайвър". Мадамата винаги е мечтала да участва в тв шоу, а фактът, че то ще е на безлюден самотен остров, окончателно я спечелва.

Признава, че ако не е влязла в екстремното риалити, е щяла да се впусне в "Ергенът".

Реклама
Реклама
Реклама