Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13607073 www.bgdnes.bg

Звезда на "Лудогорец" спи в кемпер

Франко Русо идва с пищна мадама в Разград

Новото звездно попълнение на "Лудогорец" Франко Русо пристига у нас с надарена пищна мадама, видя "България Днес". 28-годишният аржентинец игра за "Майорка" и бе купен от елитната испанска Ла Лига срещу близо 1 милион евро. Централният защитник досега живя с любимата си на остров Палма де Майорка, а сега ще трябва да смени климата с по-суровата зима в Разград.

Жената на класния футболист се казва Анна и е по-голяма от него - на 31 години. Двамата са родители на дъщеричка. Неизменно с тях е и домашният им любимец от порода дакел. Анна дори води четириногото на някои мачове на любимия си.

Реклама

Любопитното е, че двамата обичат да се усамотяват на диви плажове и вероятно ще търсят такива и по Черноморието. На кадри се вижда как Франко и възлюбената му спят в кемпер на крайбрежието. Те са луди по нощувките сред природата.

"Не знам къде отиваме, но знам, че искам да дойда с теб. Благодаря ти, че ме правиш щастлив в добри и лоши моменти. Нека продължим да събираме моменти заедно. Обичам те", обяснява се Фран на Анна в социалните мрежи. Любимата им дестинация е на Бахамите, както и Барселона. Аржентинецът отпразнува лудо световната титла на своята родина преди малко повече от месец. След това с половинката си танцуват заедно и на Нова година край басейн.

Вчера Анна показа как общува на видеовръзка с любимия си, докато той е на лагер с "орлите" в турския курорт Белек, а тя все още в Палма.

Твърди се, че Русо ще получава една от най-високите заплати в "Лудогорец". Според неофициалните информации тя ще е 40 хиляди евро на месец.

Топагентът Лъчо Танев, който съдейства за най-силния трансфер, отрече тази сума и заяви, че тя е по-малка. Самият Франко призна, че се е представил пред новите си съотборници, като е изпял песен и с това е обрал овациите.

"Мисля, че съм там, където исках да бъда. Доволен съм, че всичко се разви добре, и искам да остана тук дълго време. "Лудогорец" е много амбициозен клуб и искам да стана шампион в България", бяха думите на аржентинския защитник.

Реклама
Реклама
Реклама