Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13615188 www.bgdnes.bg

Бойко Кръстанов с ново гадже

Премиерата на "Васил" събра киноелита

Актьорът показа новата си приятелка, след като предишната му се сгоди

Българо-испанската копродукция "Васил" събра на едно място БГ киноелита и испанския посланик Алехандро Поланко Мата с негови приятели, фенове на продукцията. Лентата вече бе прожектирана в Испания и Иван Бърнев спечели приза за главна мъжка роля заедно с колегата си във филма - Карра Елехалде. "Това е изключително човешка история, наполовина истинска, и се надявам и в България да се приеме така добре, както и в Испания", каза Бърнев.

На премиерата да поздравят създателите на "Васил" дойдоха куп светски личности и колеги на актьорите. Бойко Кръстанов показа новото си гадже, след като бившата му Виттория Николова се сгоди. Двамата изпиха по чаша вино и не се изпускаха от поглед. Явор Гърдев пристигна с Койна Русева, а писателят Георги Господинов дойде сам, но с удоволствие си направи селфи с екипа и фенове. Лили Маравиля обра точките на присъстващите с новите си ботуши "Шанел", които обсъдиха с жената на Мишо Билалов - сценаристката Ваня Николова.

Реклама

Актьорът Тончо Токмакчиев изненада с прекрасно женско присъствие в лицето на дъщеря си Таня, а двете продуцентки на лентата, спрягани за "демоничното дуо" - Весела Казакова и Мина Милева, бяха поздравени от испанските гости и колегите си.

Други известни актьори, които не пропуснаха галата на "Васил", бяха Снежина Петрова, Димо Алексиев с цялото си семейство, Искра Ангелова, режисьорът Джеки Стоев, Мартина Апостолова.

Филмът "Васил" тръгва по кината от 27 януари.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама