Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13615371 www.bgdnes.bg

Зайче на "Плейбой" издаде книга

Тв водещата връща надеждата на хора в безизходица 

Петя Богданова с наръчник "джобен антидепресант" - подз.

Книга издаде българско зайче на италианския "Плейбой". Петя Богданова, която влезе в ролята на секси Снежанка на "България Днес", отпечата първия по рода си "джобен антидепресант" със заглавие "Сърцето знае".

Новината за новото поколение наръчник за изпаднали в беда и депресия сподели пред вестника живеещата от години в Минало моделка.

Реклама

"Силно вярвам в силата на подсъзнанието, интуицията и позитивното мислене. Дълбоко вярвам и лично съм изпробвала, че ако силно искаш нещо, рано или късно то се случва. Затова реших да напиша и тази книга. В нея има мои лични истории, както и такива на мои приятели", разказ пред "България Днес" Петя.

Идеята е книжката да бъде първа помощ на хора, изпаднали в труден момент, и да ги извади от отчаянието, припомняйки им, че винаги има изход.

"Имала съм много трудни моменти в Италия, най-вече свързани с работата. Например преди години много пъти са ми казвали, че трябва да отслабна. Дори по време на снимки една гримьорка ми каза, че имам много "странно лице и остри черти", но това не ме отказа от работата ми и продължих, защото дълбоко в мен си вярвах", разкрива родената в Карлово българка, която стана и водеща на футболно предаване на Ботуша.

"Нека хората не се отказват от мечтите си и да слушат сърцето си, а не страховете си", споделя Богданова, която проби и в италианското кино в ролята на тв измамницата Стефания Нобиле във филм на "Нетфликс", а наскоро участва в благотворителна кампания, раздавайки почти целия си гардероб на бездомници в Милано.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама