Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13622532 www.bgdnes.bg

Николина Чакърдъкова и дъщеря й Мария: И двете се гордеем с успехите си

"Осъзнах, че съм пълничка и веднага промених нещата", призна преди концерта си на 11 февруари Николина Чакърдъкова.
53-годишната изпълнителка ще видим в НДК на 11 февруари в два спектакъла заедно с дъщеря й Мария - от 17,00 часа и два часа по-късно.
"На 4 февруари пък ще направим едно предпремиерно представление за всички, които искат да ни гледат", каза Мария Чакърдъкова в предаването "На кафе" с Гала.
"Майка ми е изградила името си с много труд. С доц. Георги Хинов и блестящите му хореографии започнахме, сега се включи и Георги Христов друг хореограф. Всички даваме частица от себе си и много обичаме това, което правим. А аз съм горда с успехите на мама", каза още Мария.
Чакъръдъкова обясни, че преди години е работила с брат си на студентска бригада в САЩ, която я научила на изключителна дисциплина и труд.
"Брат ми ме научи на нещо, което и днес използвам. Опитах и аз от неговата "тайна" - да говоря положително на себе си от сутринта, да започвам деня с радост, а не с мрънкане и оплакване. Това и днес ми помага много", каза още Мария.
Младата изпълнителка е много горда, че майка й - Николина Чакърдъкова е отслабнала с 16 килограма и вече се чувства друг човек.
"Има изключителна воля. Каза ми - "Като се огледах в огледалото и се изненадах, имаше толкова много неща, които спрях да харесвам в себе си. Защото душата ми е на 30-40, а лицето взе да придобива едни други черти", разказа още Мария.
Самата тя обожава да готви и тази седмица ще я видим в "Черешката на тортата" по Нова тв, съобщи Мария. "Много обичам азиатска кухня и италианска. Ще изненадам гостите си с нещо подобно", призна певицата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама