Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13625512 www.bgdnes.bg

Азис с тайнствена красавица

Това ли е новата му тръпка?

Певецът я вози в майбаха си, двамата избират испанска храна

Световноизвестната фолкзвезда Азис бе хванат в крачка с неизвестна красавица от топфотографите на "България Днес". Кралят на фолка и жената с него, изцяло облечени в черно, влязоха в един от най-скъпарските испански магазини за храна в столицата и си взеха кисели краставички. Изборът направи мацката, като Азис допълни към нейните неща и свои любими лакомства.

Тайнствената млада жена бе марково облечена, а по оригиналната й скъпарска чанта на "Луи Вюитон" се съди, че най-вероятно е подарък от певеца.

Реклама

Само преди дни Азис пусна снимка от видеозон в гинекологичен кабинет и обясни, че ще става баща за трети път. Виртуалните му приятели в нета не спряха да го поздравяват, като на никой от тях той не отговори дали вече съществува бебе номер 2. Официално се знае, че Краля на фолка има момиче от дългогодишната си приятелка Галя, което се казва Рая и вече е на 15 години. През лятото Азис се похвали със син номер 2, на което пред вестника неговият вуйчо Асен обясни, че не е негова рожба, а на приятели на Азис. "Той не е станал баща, сестра му също не е станала", сподели роднината на певеца.

От години се спряга, че певецът е бисексуален и си пада и по жени, и по мъже. Самият Азис през май обяви, че си е хванал гадже на 50 години в отговор на фенове в нета. Двамата не обичали да ходят по дискотеки. "Мислите ли, че сега на 44 г. и с него на 50 г. ни е времето, в което да ходим в дискотеки и там да се забавляваме", попита изпълнителят с усмихнат емотикон. Относно това, че харесва хора от своя пол, фолкзвездата е искрен с думите: "Признах първо пред себе си и разбрах, че не убивам никого с моите предпочитания. Т.е. не преча на когото и да било, а съм себе си", казва изпълнителят на "Мотел".

"Аз постигнах американската мечта, но никога не ми е достатъчно. Изключително алчен съм, стане ли въпрос за това някой да разбере за мен и музиката ми. Аз съм моята музика. И ако ти, човече, не знаеш как пея, то значи трябва да ти покажа и да стигна до сърцето ти", казва избраният миналата година за "Модна икона" Азис. Тази година пък на модните награди той се представи като манекен, а модна икона стана примата Лили Иванова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама