Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13634093 www.bgdnes.bg

Гаджето ЗАРЯЗАЛО Виктор заради "Ергенът"

Дават си втори шанс след шоуто

Мария не била доволна, че любимият й влиза във формата, и му бие шута

Шоуто "Ергенът" за малко да сложи край на голямата любов на Виктор Стоянов. Мачото, за чието сърце се бориха десетки девойки, се разделя с жената, която лудо обича - Мария Тарашманова, заради предаването.

Русото изкушение и здравенякът имат авантюра от дълго време, още преди Виктор да стане първият ерген на страната ни, научи "България Днес". Двамата официализират романса си месеци след края на шоуто - през лятото, когато стана ясно, че никоя от претендентките в риалитито не печели сърцето на здравеняка.

Реклама

С подписването на договора за участието в "Ергенът" Стоянов е зарязан от красавицата. Блондинката не била съгласна любимият й да ходи в Турция и по цял ден да бъде в компанията на красиви жени. Въпреки обясненията на Стоянов, че го прави за слава, която да му помогне да печели повече, Мария не проявява разбиране, защото не иска с никого да дели любимия си. Събира си багажа и приключва връзката им. Въпреки опитите на Виктор да се събере с красивата си приятелка тя е категорична - или аз, или предаването. Тъй като има подписан договор, а клаузата за неизпълнение била колосална, Стоянов решава все пак да участва в "Ергенът".

Така няколко месеца преди да започнат снимките на шоуто, Виктор остава без половинка. Той наистина влиза сам в "Ергенът", а не както се твърдеше, че жена го чака отвън и той просто играе в риалити формата.

Стоянов не вярва, че Мария ще му даде нов шанс. И отново е с разбито сърце, както и при раздялата с предишната му сериозна приятелка Христиана Парова.

Щом се завръща на родна земя, Виктор веднага се свързва с Мария. Мацката решава да му даде втори шанс и двойката отново се носи на крилете на любовта. Пътуват много, обичат се и се наслаждават на времето заедно.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама