Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13634586 www.bgdnes.bg

Веси Бонева стана режисьор на песен на Явор Велчев

Какво събира певица, Мис България и културовед на едно място?

Мис България 2018 г. Теди Мудева се снима във видеото на певицата Веси Бонева и половинката ѝ Явор Велчев

Сребърната медалистка, впоследствие и водеща от музикалното предаване "Хит минус едно" Веси Бонева, показа на публиката си още един от своите таланти. Многоликата даровита певица влезе в ролята на режисьор в последното видео на половинката си, музиканта Явор Велчев Яви.

Реклама

Новото парче "Ендорфини" на бившия член на група "Каффе" е по идея на Прасковка от "Ледена епоха" 4 – Веси, и е заснето на различни красиви места в България от бургаския майстор на камерата Иван Даскалов - Даскалчето. "Важно е да са много ендорфини, защото те са хормоните на щастието и се надяваме все повече да ни се случва да сме щастливи и да генерираме такива хормони", сподели Яви.

"Те са важна част от живота ни и затова посветих песен и клип на тях. С цел малко да изчистим нелепостта и глупостта, които ни заобикалят, и да се извисяваме повече с характер и дух. Веси предначерта всичко в сюжета още в ранен стадий и стана точно, както всички си го представяхме. Тя е музата, идеологът и режисьорът на видеото", каза още той и не скри и възхитата си от природата в България, която майсторски е заснета във видеото: "Локациите са феноменални! Особено последната от Черноморските солници до Бургас. Благодаря за достъпа ни до тях, защото там не се влиза току-така. Избрахме конкретен ден за снимки, за да хванем точния залез и да бъде пурпурно и красиво".

В клипа освен съвършенството на българската природа виждаме и неповторимата натурална красота на българската жена в лицето на рибарската дъщеря Теодора Мудева, Мис България 2018 г. "Теди е очарователна дама!", добави Яви. "В момента, в който се появи, толкова естествено влезе в картинката, че всички замълчахме. Тя обагри и допълни цялата палитра в клипа с една простичка усмивка, без прекомерни движения и жестове. Прекрасна!", довери соул изпълнителят.

Другото автентично лице в "Ендорфини"-те на Веси и Яви е познат на туристите от рибарското селище в защитената местност Ченгене скеле на 15 км. южно от Бургас. В ролята на бащата рибар на Красавица №1 е Георги "Чикагото" Димов, културоведът на Ченгене скеле, който развежда туристите из музейната част на обекта и обяснява какво и как се случва с живота на рибарите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама