Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13642070 www.bgdnes.bg

Принц Хари се запознава с Ива Янкулова преди Мегън

Супер жената с много таланти в момента учи музикално продуциране

Успешният модел от агенция „Ивет фешън" Ива Янкулова се запознава преди 10 години с принц Хари в задния двор на семейния кралски дворец Кенсингтън в много случайна и непредвидима среда. Тогава Хари не е познавал все още сегашната си съпруга. Приятели на Ива лично представят очарователната българка на Негово Кралско Височество, който отвръща на макар и краткото им рандеву с типичното за Острова благоприличие. „Висок, красив и възпитан! Това мога да кажа за него и сега. Само се запознахме и след това той потъна в дамска компания, която го наобиколи", разказа в „На кафе" Ива.

Оказва се, че е нашето момиче попада в частно заведение в баварски стил в имота на Лондонската Кралска Резиденция с името „Хижата на Бодо". Пъбът, който вече не съществува, тогава се менажира от добър приятел на принца, собственик и на още клубове в британската столица. „Принцът просто му е разрешил да си направи заведение в задния двор на двореца. Как ви се струва това нещо?!", коментира с усмивка красавицата.

Реклама

И, вари го, печи го - кадърното си е кадърно и късметът го спохожда навсякъде! Това доказва многоликата Ива, в която, освен модел, живеят още и певица, актьор, художник и музикант. В момента дефилиралата по модните подиуми в Япония, Китай, Южна Корея, Италия и Англия артистка, учи музикално продуциране в музикална академия „Саунд Нинджа“. Смята, че щом един творец иска да се занимава с музика и пеене, трябва да владее и тези тънкости на сценичния занаят.

Участвалата в сериала „Отплата" Янкулова се похвали с последното си парче „Чет Бейкър" в колаборация с „Молец" по нейна музика, стихове на Иван Ланджев, акомпанирано с финия тромпет на Мишо Йосифов и зоркото око на Зоран Петровски. На този етап това е първата ѝ песен на родния език. „Много се надявам да успея да напиша нещо на български. Сложно и трудно се пише на него! Имам огромно уважение към артисти, които успяват да се изразят на български", сподели още с Гала артистката.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама