Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13646478 www.bgdnes.bg

ММА боецът Георги Валентинов: Не бих заплюл нито Златка, нито Благой

Не се притеснявам, че и той влиза в "Сървайвър"

- Георги, как дойде поканата за "Сървайвър" към вас?

- Много случайно. Обадиха ми се от bTV и ми предложиха да взема участие в ново предизвикателство за мен. Знаете досега моето поприще какво е. Тук трябва да спомена и паузата, която дойде при мен след разтрогването на договора ми в "Белатор". Доста нелепо се получи там. Вярвам, че с Божията помощ един ден отново ще се върна. Така се получиха нещата.

- Веднага ли се съгласихте да влезете? Там има и социална битка, хитрост.

- Точно затова е ново предизвикателство за мен. Игрите не мисля, че ще ми представляват някаква трудност. Най-сложна ще ми бъде социалната игра. Свикнали сме в тези предавания да виждаме разни коалиции, задкулисни игри. Това не е в моята кръв. Ще е доста трудна задача за мен. Винаги влизам единствено и само за победа - било то в ринга, в клетката, или в живота. Ще направя това, което трябва, пък каквото отреди Господ.

Реклама

- Предложихте брак на Златка Райкова, след това известно време тя беше гадже на Благой Георгиев, Знаехте ли, че и той ще влиза в шоуто?

- Кой беше Благо Георгиев? (Смее се.) Шегувам се. Не знаех, че и той ще участва. Това, че Благой ще е вътре, не ме притеснява, тъй като не го виждам този човек. Съвсем различни величини сме. Дали ще е вътре, или не, ми е все тая!

- Бяхте приятели преди време, в една компания?

- Приятели е доста силна дума. Благой беше за кратко в моята среда. Разликата между момчето и мъжа нали знаете каква е? Момчето си разкопчава ципа навсякъде, докато мъжът знае къде да го направи. Всичко около Златка беше преди 100 години. Не мога да разбера защо все още ме връщат толкова назад във времето. Но в България винаги пикантното е било водещо. Когато ме канят за интервю за мой успех, все ме питат и за бившата ми връзка. Не смятам, че е чак толкова важна. Не бих заплюл нито Златка, нито Благой. Най-малко да плюеш жена, с която си бил, е все едно да плюеш върху себе си. Смятам, че Господ е, който може да ни съди. Животът показа кой къде е и как му се стичат нещата.

- Какви са шансовете ви за победа в "Сървайвър"?

- Аз съм силен играч. Доказал съм го. Няма да се изхвърлям преди предаването. Ще покажа вътре на какво съм способен. Вложих доста усилия в подготовката си. За мен ММА е начин на живот. Не съм спирал тренировките. Наблегнах и на кондиционната подготовка, плуването. Тези по-специфични неща, които сме свикнали да виждаме в игрите в "Сървайвър". Чувствам се готов. В такъв етап от живота съм, в който имам нужда нещо ново да ми се случи. "Сървайвър" е точното място за мен!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама