Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13648441 www.bgdnes.bg

Щангистът Карлос Насар след присъдата: Взех наркотици инцидентно

Световният шампион по вдигане на тежести Карлос Насар бе осъден на 7 месеца лишаване от свобода условно с 3 години изпитателен срок и глоба в размер на 450 лв. През юли миналата година 18-годишният щангист бе спипан да шофира под влиянието на амфетамини и метамфетамини. Тогава полицейски патрул опитва да спре край Слънчев бряг управлявания от него джип, в който пътуват още едно момче и момиче. Насар не се подчинява и след  преследване около 20 км, автомобилът на щангиста е спрян край поморийското село Каменар. На всичко отгоре тежкоатлетът не е притежавал шофьорска книжка. 

Заради чистото си криминално минало, Насар няма да лежи  в затвора и ще може да участва на европейското първенство в Армения през април. Тежкоатлетът се разкая за постъпката си пред "Би Ти Ви", след като първоначално отричаше да е замесен в инцидента.

Реклама

„Давам лош пример и съжалявам за постъпката си. Това е, което мога да кажа. Не искам да говоря за тази ситуация. Благодарен съм, че не е станало най-страшното - да пострада някой на пътя. Няма да се повтори повече! Взех наркотика инцидентно.

Аз съм на 18 години, правя световни рекорди за мъже и малко или много съм подозрителен, че ползвам допинг, което е абсурдно и не е така! Нямам планове да правя каквито и да е престъпления! Само състезания ми предстоят и тренировки", заяви Насар.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама