Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13651052 www.bgdnes.bg

Еротичната моделка Аполония: Мама и тате не се срамуват от голотиите ми

Мама и тате не само не се срамуват от това, че съм еротична моделка, а мама дори напусна работата си в здравната система, за да работи за мен. Това се хвали цицорестото британско Барби Аполония Люлин.

Мацето навлиза в бранша, но без голотиите, още на 14-годишна възраст, а с наближаването на пълнолетието все повече започва да клони към еротиката. "Там са парите. Ако не печелех толкова добре и се налагаше да работя, щях да стана акушерка или парамедик като баба", обяснява Аполония, чийто сценичен прякор е Барби. Тя посочва, че от тийнейджърка заглежда голите каки по вестниците и мечтае да бъде на тяхно място. Прави й впечатление, че тези жени стават малко по-облечени и вместо по цици вече се снимат по изрязани бански. "Това всъщност ми харесва", посочва Барби.

Най-голямото вдъхновение за Аполония е Кайли Дженър, която не само е успешна моделка, но и самозабогатяла милиардерка, обяснява британката. Моделката е много щастлива, че има пълната подкрепа на семейството и приятелите си и казва, че за нищо не би заменила професията си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама