Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13660747 www.bgdnes.bg

Андре Токев се връща на екран

Виктор Ангелов го взима заедно с Петър Михалчев в "Хелс китчън"

Топготвачът Андре Токев се връща на екран. Майсторът готвач имаше проблеми със закона, след като бе сгащен да кара пиян, но сега всичко това е зад гърба му.
Андре Токев и Петър Михалчев ще се съберат отново заедно в предаването "Хелс китчън" по Нова телевизия, което ще тече на гърба на конкурентното "Сървайвър" по Би Ти Ви. Тримата мастършефове ще водят специални класове, а в единия ще се включат само известни лица, като инфлуенсърката и манекенка Виктория Капитонова.

"Много обичам да готвя, правя го с голям кеф и затова се явих в предаването "Мастършеф", казва родената в Чебоксари, Русия - Капитонова. Красавицата, която участва в шоуто "Ергенът" по Би Ти Ви, е звезда в мрежата, като споделя с последователите си здравословни рецепти и фитнес съвети.

Оттам влиза и в полезрението на тримата големи от "Мастършеф" тогава - Петър Михалчев, Силвена Роу и Андре Токев. Днес и тримата имат различно професионално развитие, като никой от тях не участва в предаване. Виктор Ангелов пръв напусна готвачите и започна предаването в Нова тв - "Хелс китчън", Петър Михалчев откри японски ресторант, а Силвена Роу в момента продължава да работи в Дубай, след като спряха предаването й в Би Ти Ви, в което готвеше с известни българи. Андре Токев пък излежа присъдата си, след като бе хванат да шофира в нетрезво състояние.
С днешна дата всичко вече е забравено и тримата ще покажат какво могат в шоуто на любимия си колега Виктор Ангелов.
За кратко време след появяването си на екрана топготвачите се превърнаха в любимците на цяла България. Самите те не крият, че са останали близки и след разпадането на предаването и в интервюта постоянно хвалят колегите си и мечтаят да се съберат отново заедно.
Вече е известно е, че шеф Ангелов остава в Нова тв и за предстоящия сезон, тъй като телевизията вече рекламира предаването с негово участие.
В същото време от Би Ти Ви отдавна обявиха, че подготвят нов сезон на "Мастършеф", вече текат и кастинги за участниците. Но все още не е ясно кой ще влезе в новото жури. След напускането на Михалчев и проблемите със закона на Токев стана ясно, че Силвена Роу също е отпаднала от схемата по нейно желание.
Една от спряганите лица за жури във формата тази година е вегетарианката Севда Димитрова. След като спечели шоуто, тя отвори собствен ресторант, където често е посрещала хора от телевизията, включително и за нейни официални фирмени събития. Проблемът при нея обаче е, че упорито отказва да яде месо и риба. Няма как да влезе в журито на формата, без да дегустира от специалитетите с месо и риба, които участниците в него приготвят. Ето защо е възможно в крайна сметка да отпадне от журито. Като пореден съдия във формата се спряга и името на италианеца Марко Лукиари, който е един от най-честите гости в Би Ти Ви, откакто Андре Токев се махна от формата. Освен него мълвата твърди и че победителят от сезон 6 - Ивайло Спасов, също може да участва като жури в предаването.
Според наша информация новото жури вече е избрано, но договорите все още не са подписани, така че е възможно в него да се правят промени.Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама