Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13690097 www.bgdnes.bg

Албена Михова под съседски тормоз

Цял квартал се оплаква 

Внимавайте! Възрастна жена вилнее из "Младост", бие деца и рита в гръб, предупреждава актрисата от "Пълна лудница"

Съседка с проблеми тормози актрисата Албена Михова и жители на целия квартал "Младост". За това сигнализира самата Михова и предупреди живеещите в района да внимават. Тя публикува снимка на въпросната жена с призив.

Реклама

"Внимавайте, "Младост". Тази жена вилнее из квартала, бие жени и деца с железа и рита в гърба. Пазете се", пише Албена.

Звездата от "Пълна лудница" не разкрива дали самата тя е била физически потърпевша, но призна за много оплаквания от нейни близки в района. Приятели на Албена от квартала също потвърждават тормоза. Те разказват как въпросната жена е заплашвала хора на автобусна спирка с нож.

"Още преди месеци въпросната жена пътуваше в автобус в посока центъра. Аз стоях права до вратата. Изведнъж тя стана и ме избута много грубо до стъклото и извика: "Ще те смачкам бе, боклук! Добре, че имаше мъже в автобуса, които се отзоваха и й казаха да стои мирно", разказва друга близка на Михова.

Оказва се, че проблемът с въпросната жена е от месеци и досега няма трайно решение. Още през есента съседи сигнализират всички възможни институции. Тя на няколко пъти е отвеждана в психодиспансер, но след това отново тормози живеещите наоколо. Жената е на 50 г. и заплашва не само с думи, но стига и до физическа агресия. Обиждала и случайни хора, които среща на улицата, а понякога дори залоствала вратата на жилищния блок, в който живее, за да не могат останалите да излязат. В момента съседи обмислят какво още могат да направят за трайно решение на проблема.

Албена Михова от години е изключително активна с проблемите на квартала. Тя многократно е сигнализирала живеещите за редица неуредици. Тя е участвала и в много инициативи за децата на квартала.

"Не мога да си представя да живееш някъде, но да не си ангажиран с проблемите на средата около теб. В крайна сметка трябва да си помагаме, ако искаме да направим квартала по-добро място. Аз винаги се ангажирам с различни каузи, трафика, боклуците, дори и проблеми със съседи", признава Михова.

Актрисата вече е на театралната сцена след кратка почивка заради операция. Албена не крие, че последната новина, която я е натъжила, е за смъртта на актрисата Гинка Станчева.

"Играла съм с нея на сцена. Прекрасна жена и човек", споделя Михова.

Реклама
Реклама
Реклама