Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13690302 www.bgdnes.bg

Венета Райкова маха шевовете

След операцията на коляното

Оправих се, вече шофирам сама, казва бившата водеща на "Горещо"

Водещата Венета Райкова махна шевовете след претърпяна операция на коляното и вече се чувства добре.

"Сама шофирах до болницата, където ме прегледаха, възстановявам се успешно, още известно време трябва да си почивам и после се захващам с нови проекти", оптимист е Венета.

Реклама

От известно време Райкова се вълнува от астрология, затова много често съобразява графика с разположението на звездите.

Така например по време на пълнолуние бившата водеща на "Горещо" не прави драстични промени в живота си. Затова и водещата изчаква да премине този период, за да разкрие бъдещите си планове. Наскоро Райкова се раздели с издателството, което публикува книгите й, а тя намекна, че не е изключено да направи свое собствено.

Венета закъса със здравето на самия 15 септември миналата година. Вместо да изпрати сина си Патрик на училище, тя отива болница, където установяват проблем с коляното и трябва да носи специална ортеза.

"Оказа се, че кракът ми е много слаб и няма толкова малка ортеза. Направихме специална поръчка, чакаме доставка и затова сега трябва да лежа у дома", разкри тогава Райкова. За случилото се тя тогава "обвини" ретроградния Меркурий, който вещае проблеми до 2 октомври. Месеци след това се оказва, че диагнозата й е сгрешена.

"Няма значение, няма да обвиняваме болници", уточнява блондинката. В крайна сметка се налага операция. "Ето ме сега, два часа след операцията успях да стана. Бях обездвижена от кръста надолу. Такава е упойката. Сега имам болки, но важното е, че направих първите крачки след операцията. Не съм спортна натура, не съм карала ски, не мога да ви отговоря от какво се е получило, от всичко може да се получи. При мен болките бяха от една година, ту се появяваха, ту изчезваха, не си обърнах внимание навреме. Имах прекрасно лято и от септември започнаха болките. Отидох в една частна клиника, оттам в частна болница. Първия ден от новата 2023 отидох при нов лекар-ортопед, веднага ми назначи ЯМЗ, какъвто не ми беше направен миналата година", разказва за проблемите си Венета. Сега тя е доволна, че вече е преодоляла най-страшното и кракът й е добре.

Реклама
Реклама
Реклама