Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13698218 www.bgdnes.bg

Първата професионална роля на Калин Врачански е... кон

Актьорът отново ще участва в новия сезон на „Капките"

Първата роля на чаровния актьор от родната ни театрална и филмова сцена Калин Врачански е била на... кон. „Не е смешно! Беше си професионално представление на проф. Здравко Митков в НАТФИЗ. Макар и част от лека масовка, си беше на професионална сцена", сподели с усмивка Калин в предаването на „На кафе" по Нова, докато водещата Гала се превиваше от смях. "Всичко беше както трябва - конят - с юзди, аз - обут в огромни обувки с платформи, нахлузил неудобен и немного разтеглив клин, от кръста нагоре - голи по каиши с колегите. Всички се спъвахме, падахме... Пиесата беше на ръба на садо-мазото", присеща се за младежките си перипетии Боян от „Забранена любов".


В даден миг негов колега се спъва на сцената заради неудобството на облеклото и обувките, пада напред, и се озовава по гол задник пред ханша на Калин. Всичко това поражда неспирен беззвучен смях у всички, който кикот, погледнат отстрани, изглежда като ритмично поклащане. "И публиката а-ха да се разсмее, друг колега прикри срамната ситуация. Много ми беше смешно! Пълен цирк!", спомня си младините си актьорът.

Реклама


Врачански сподели още, че пак ще участва в новия сезон на шоуто „Като 2 капки вода", чието издание този път е с особена кауза, насочена към децата. Завършилият гимназиално „Банково дело" красавец се оказа, че май има по-голяма телевизионна, отколкото сценична треска. „Толкова години по-късно, и е все така трудно! Предния път на лайфовете и преди, и по време на предаванията, много се притеснявах. Първото ми излизане изобщо не разбрах как мина. Бях вокала на Рамщайн. Геро ми говори за огньовете на сцената, аз нищо не помня", въодушевен и разпален като ученик пред дъската в класната стая споделя с Гала Калин. „Сега пак съм развълнуван, най-вече заради каузите. Като нямаме държава, която да ги подкрепя, поне ние да го правим. Не мога да издам нищо от предаването, колкото и да ми се иска да споделя. Вече знам кой ще бъда и се подготвям", допълни победителят в развлекателната продукция на Нова от 2016-а г.


Специалното издание на благотворителния мини сезон на „Като две капки вода за всяко дете“ ще се излъчи на 12, 13 и 14 февруари от 20 ч. То ще се осъществи заедно с УНИЦЕФ България, като целта му е да подкрепи каузи, свързани с децата у нас. Ще го водят Димитър Рачков, Герасим Георгиев – Геро и Ани Салич, а веднага след него Нова ТВ ще стартира традиционния сезон на предаването.

Освен Калин Врачански, другите 7 известни личности, които ще се превъплътят в различни образи заедно с 8 талантливи деца, ще са Вики Терзийска, Маги Джанаварова, Люси Дяковска, ДесиСлава, Ненчо Балабанов, Тити Папазов и Краси Радков.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама