Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13699407 www.bgdnes.bg

Теди Александрова пред "България Днес": Продължих напред след Емрах

Преди него съм имала други мъже, след него пак имам 

Доли ЛУКАНОВА

"Продължих напред! Преди Емрах съм имала други мъже, след него пак имам. В личен план и преди тази пародийна връзка съм имала сериозни отношения. След грозния край на тези отношения не бих искала да навлизам в подробности и да казвам с кой съм и как се чувствам."

Това сподели пред "България Днес" певицата Теди Александрова.

Скандалната раздяла преди около година между русото изкушение и сина на Тони Стораро се превърна в истинска сензация. Теди и Емрах бяха заедно повече от две години. След края на връзката им дни наред в публичното пространство разправиите между тях не спираха, а мнозина определиха раздялата им като по-въздействаща и от турските сериали. Бившите влюбени си размениха обидни квалификации в социалните мрежи и на показ излязоха много тайни от връзката им.

Реклама

"Можех да кажа още много неща тогава, повечето от които още щяха да ехтят ушите на хората, но замълчах. Към днешна дата се радвам, че го направих и не паднах на тяхното ниво. Този бъг в системата не бе по мое желание. Всеки има връзки, за които не иска да си спомня. Било е период от живота ми, който е трябвало да мине. Вече е затворена и изгорена книга. Така е било писано. Не помня с лошо всичко това. Грозен и нелеп беше само краят", категорична е изпълнителката на "Ало, ало".

В разгара на лятото миналата година Теди Александрова изля емоциите си от тази връзка в свеж хит и завинаги заключи темата Стораро. Парчето излиза месец след раздялата им и изцяло пасва на емоционалното й състояние тогава.

"Когато той пусне песен и хората веднага казват, че е за мен. Когато аз пусна нова песен - същото. Не, хора, не е така. Драмите, любовните текстове не са свързани с Емрах. Ние сме живи същества и ще изпитаме емоция към други. Все пак мина цяла година. Аз в момента чувствам друга емоция. Човекът до мен, като чете коментарите, няма да се чувства приятно, ако все ме свързват с нещо, което вече е останало в миналото", споделя още Александрова, загатвайки, че до нея има човек, на когото държи.

В момента фолкпевицата се е фокусирала изцяло върху кариерата си. Има собствен лейбъл и помага на младия Тони Джи да развие кариерата си. Освен със собствените си участия Теди се е ангажирала да пише музика и текстове и за новия си изпълнител, който продуцира.

"Всичко сама си правя. Аз пиша музиката, текста, избирам дрехите, измислям клипа, гримирам Тони, гледам как стои на камера. Фокусирала съм се върху моята и неговата кариера. Имах нужда от няколко месеца творческа пауза, за да подредя мислите си, но сега съм готова за нови неща. Предстоят няколко песни, които да излязат тази година, разказва за работния процес изпълнителката и добавя, че в средата на февруари т.г. предстои да излезе дуетът й с Тони, който носи името "Любов или война".

Четете още

Теди Александрова открила Денис Теофиков

Теди Александрова открила Денис Теофиков

Теди Александрова стана съдружник с Пайнера

Теди Александрова стана съдружник с Пайнера

Теди Aлександрова крие има ли гадже

Теди Aлександрова крие има ли гадже

Теди Александрова за скандалната си раздяла със сина на Тони Стораро: Радвам се, че се разделих с Емрах!

Теди Александрова за скандалната си раздяла със сина на Тони Стораро: Радвам се, че се разделих с Емрах!

Реклама
Реклама
Реклама