Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13708039 www.bgdnes.bg

Гаджето на Буков страда за раздялата

Половинката на актьора - Ива, му спретва изненада, преди да замине за "Сървайвър"

Гаджето на Филип Буков още не може да свикне с мисълта, че им предстои дълга раздяла. Актьорът и половинката му Ива ще се разделят за максимум 3 месеца. Причината - звездата от "Татковци" заминава за Доминикана, където ще вземе участие в новия сезон на "Сървайвър".

Реклама

На Ива й било много тежко от дългото отсъствие на актьора. Младото момиче, което е студентка в Софийския университет, свикнала да прекарва всяка свободна секунда с Буков. Третокурсничката била хлътнала до уши в звездата. Трудно й било да приеме, че любимият й ще бъде далеч от нея за толкова дълго.

Двойката решава да прекара последни дни, преди актьорът да отпраши за Карибско море, заедно. Ива направила и специална изненада на любимия си, научи "България Днес". Буков останал без думи от милия жест на любимата си. Какъв точно е бил той, за момента не е ясно. Младата девойка планирала и да изпрати Буков на летището след няколко дни, когато участниците заминават.

Мацката и актьорът са заедно от миналата година. Буков упорито криеше лицето на възлюбената си. Досега е качил само една снимка с Ива, ала момичето е в гръб и не става ясно как изглежда. Фотото се появи в мрежата в края на миналата година, когато двойката бе на романтична ваканция в Барселона.

"Първо тя мислеше, че нямам сериозни намерения към нея. Затова се наложи да й покажа, че това не е така", обясни преди време Буков за тогава прясната си приятелка.

В същото време бившият водещ на "Сървайвър" Владимир Карамазов обясни причините защо няма да е водещ през този сезон на риалитито. Той бе сменен от Ваня Джаферович.

"С телевизията нямам договор, който да ми осигурява да бъда вечен водещ на "Сървайвър". Шоуто за мен ще си остане една от много големите случки в моят живот, една от големите ми сбъднати мечти. Всичко което съм преживял около това риалити шоу, са големите спомени и тях никой не може да ги вземе", пише в емоционален пост актьорът.

Четете още

Буков в автобус само през зимата

Буков в автобус само през зимата

Буков с контузия заради "Сървайвър"

Буков с контузия заради "Сървайвър"

Филип Буков не е суеверен

Филип Буков не е суеверен

С вана в планината се калява Филип Буков

С вана в планината се калява Филип Буков

Реклама
Реклама
Реклама