Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13738502 www.bgdnes.bg

Иво Аръков счупи огледало на паркирана кола

Страничното огледало на паркирана кола счупи актьорът Иво Аръков. За инцидентната ситуация разказа сам в профила си в инстаграм. Докато давал назад, Аръков се ударил в паркирана кола и вследствие на това счупил лявото ѝ огледало.

Според него причината за случилото се е водачът на ударената кола, защото не е била плътно залепена за бордюра. По думите му начинът, по който е паркирал може да се асоциира със заглавието на една пиеса на Достоевски (вероятно, имайки предвид заглавието "Идиот"). След като се появил на мястото, самият потърпевш от ПТП-то пък се възмутил от Аръков и забележките му за начина на паркиране, като се обърнал към него с думите: "Търсиш под вола теле!".

Реклама

Актьорът изброи и няколко неща, които не трябва да се правят, когато се случи инцидент: първо - не трябва да се реагира емоционално, второ - трябва да оставим човека попаднал в тази ситуация да се извини и последно - абсолютно хладнокръвно да преценим кой е виновен.

Иво Аръков обясни, че все пак изпитва вина за случилото се и завърши своя монолог с това, че в тази ситуация би заплатил на човека щетите, но бързо се отказал от това.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама