Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13758076 www.bgdnes.bg

Андреа на война с Кобрата

Публикува разговор за сегашната му половинка

Певицата вбесена, след като разбира, че Пулев е станал баща за втори път

Фолкпевицата Андреа не остана безразлична към новината, че бившата й половинка Кубрат Пулев е станал баща за втори път.

В края на миналата година, когато се разбра официално за новия живот на Кобрата и раждането на дъщеря му Христина, блондинката замълча с думите: "Имам си свой живот, не ме интересува този на Кубрат". Този път обаче ситуацията е различна.

Реклама

Според близки на певицата тя не е знаела за появата на мъжки наследник, а новината я шокира. В отговор Андреа вади скандален запис срещу новата жена на Пулев - Розали Петрова.

В профила си в youtube певицата публикува телефонен разговор с официалната съпруга на бившия мъж до Розали - бизнесмена Ненчо Драгиев. Собственикът на търговски център и крупен строителен бизнес вече не е между живите. Той си отива трагично след катастрофа с мотор, а съпругата му Ирена Драгиева разкрива пред Андреа подробности за живота на Петрова, преди да срещне боксьора.

От разговора става ясно, че Андреа първа е потърсила Драгиева, за да разбере от нея повече подробности за Розали. Телефонният запис не е от сега, направен е през 2020 година. Тогава чалга звездата за първи път разбира за новата жена на Кубрат.

"Те имаха връзка осем години, той живя с нея, остави ни нас. Той почина през 2016 година. В последните си месеци искаше да се върне при нас, но тя започна да прави всякакви схеми това да не се случи", казва гласът от отсрещната страна, за който Андреа твърди, че е съпругата на Драгиев. Озадачена, певицата започва да задава въпроси, а от отговорите ставя ясно, че в крайна сметка Розали е получила фирмата за недвижими имоти, която е нейна и до днес. Андреа не остава по-назад в обвиненията и атакува жената на Кобрата, че е получавала заплахи от нея да не говори за бизнеса й.

Часове след появата на записа той беше изтрит. Не е ясно дали някой е накарал Андреа да го стори. Възможно е и другият участник в разговора да не е бил съгласен с оповестяването му.

Реклама

След като махна телефонния разговор, певицата продължи с атаките, но вече към Кубрат и публикува снимка от нейния рожден ден само преди седмица. На нея се вижда как Пулев седи до Андреа, докато тя духа свещичките на празничната торта.

"Всяко действие има противодействие. С риск да злепоставя репутацията няма да мълча. 15 години са си 15 години. Накрая мъжкото се оказа мит. Както каза тате: "Добри сме, защото чакаме добро. Добри сме, защото се раждаме такива", избухна Теодора, както е истинското име на Андреа, срещу дългогодишния си приятел Кубрат Пулев. От коментари в профила й, които певицата е харесала, става ясно, че този път тя е много огорчена, защото Кобрата не е имал смелостта да й каже в очите какво се случва. Андреа не е знаела за раждането на Спартак Пулев, а само преди дни е била с Кубрат.

Засега нито Андреа, нито Кубрат искат да говорят публично за скандалите си. Откакто е с новата си жена, боксьорът пази в пълна тайна личния си живот. Едва преди месеци той разкри за появата на дъщеря си. По това време Розали вече е била бременна с второто им дете. Кубрат оповести и новината за раждането на сина му Спартак със закъснение, едва когато се появи в медиите. Петрова е родила в болница "Шейново", но лекарят й е бил изрично предупреден да не се разпространява кой е таткото, научи "България Днес".

Новият живот на Кубрат бе разкрит преди три години за първи път от Андреа. Певицата публикува документ за покупко-продажба на името на Кобрата и Розали Петрова. В края на миналата година двамата са си купили етаж от къща.

"Много ми е интересно, докато 5 години ми живееше в къщата, а купуваше имоти с любовницата си, бащата на това момиче знаеше ли, бе", избухна Андреа под поста със скандалните документи. Тогава изпълнителката призна още, че дълго време е била лъгана от боксьора, който искал да се оженят и да си имат деца, а в същото време е казвал на любовниците си, че е болна и на тежки лекарства.

Тогава остана неясно защото блондинката изрично споменава бащата на Розали, но след новите разкрития за семейството стана ясно, че родителят й не е случаен. По информация на вестник "Струма" баща на Розали е един от скандалните бизнесмени на прехода в Благоевградския район - Костадин Христов Петров, популярен като Лялев. Той е експрезидент на ФК "Беласица" и крупен съдържател на заведения в района.

Според близки до Андреа, след като разкрива връзката им, певицата получава информация, че семейството на Розали не одобрява връзката й с Кобрата. Все пак изглежда това се е променило, защото днес двамата вече имат две деца.

Опитите на "България Днес" да се свърже за коментар по темата с Розали и Кобрат Пулев останаха без резултат. Редакцията е готова да публикува и тяхната гледна точка.

Четете още

Андреа със скандални разкрития за Кобрата, пусна разговор за майката на децата му (снимки и видео)

Андреа със скандални разкрития за Кобрата, пусна разговор за майката на децата му (снимки и видео)

Андреа се снима без гащи

Андреа се снима без гащи

Андреа посреща ЧРД с родителите си

Андреа посреща ЧРД с родителите си

Андреа урежда ангажименти

Андреа урежда ангажименти

Реклама
Реклама
Реклама