Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13777761 www.bgdnes.bg

Фолкпевицата Татяна преди шоуто: Бих направила всичко в "Сървайвър"!

Страх имам само от Господ, казва още изпълнителката, която не съжалява за нищо в живота си

Фолкпевицата Татяна е готова да направи всичко в предаването "Сървайвър", освен... да се бие с мечки! Признанието направи самата тя, преди да замине за Доминикана, пред "България Днес". Татяна казва още, че да участва в шоуто, е най-вълнуващото предложение в живота й. "Ако трябва да се опиша с три думи, то това са - сила, безстрашие и достойнство", споделя Татяна. Най-много ще й липсват приятелите и семейство, но и това би преодоляла.

Реклама

"Предвид професията ми смятам, че нямам граници в отношенията с хората. Бих се сприятелила с всеки участник, който има моите виждания за живота и е принципен, отговорен, с положителна енергия и добра душа", обяснява още изпълнителката на "Да сме квит".

Житейският урок, който помага на Татяна, която пее от петгодишна, е никога да не се отказва, докато не спечели. "Животът ме е научил, че когато си помисля и почувствам, че съм изгубена в тъмен тунел, от който никога няма да изляза, се оказва, че след това се изстрелвам като летяща чиния и политам отново", казва тя.

Единственият й страх е от Господ, а с фобиите си отдавна се е справила. "Преодолях ги, не ги мисля, но съм много емоционална, когато съм ядосана", смее се родената в Съединение красавица.

Въпреки че е на 44 години, Татяна изглежда перфектно и се гордее с физическата си форма. "Ако можех да срещна себе си, първото впечатление би ми било - как е възможно да е толкова красива, земна, благородна, силна и стойностна, колкото и нескромно да звучи", обяснява певицата.

Татяна смята, че ако снимат филм, посветен на живота й, неговото заглавие би било: "Остана такава, каквато е, въпреки славата".

"Никога не правя компромиси! Често ме питат, ако мога да върна времето назад, какво бих променила. Ами абсолютно нищо, защото животът е такъв, какъвто ние си го направим. Ако трябва да съжаляваме за минали постъпки, трябва да се сърдим и обвиняваме себе си и никой друг. Благодарна съм за всичко, което съм изживяла и преживяла, за да бъда човекът, който съм днес", твърди красивата Татяна.

Четете още

Най-татуираната мацка в "Сървайвър": Няма да правя секс с Благо

Най-татуираната мацка в "Сървайвър": Няма да правя секс с Благо

"Сървайвър" се размина с бомба

"Сървайвър" се размина с бомба

Изпратиха Снежана Макавеева за "Сървайвър"
Изпратиха Снежана Макавеева за "Сървайвър"

Изпратиха Снежана Макавеева за "Сървайвър"

Божана яде като за последно преди "Сървайвър"

Божана яде като за последно преди "Сървайвър"

Реклама
Реклама
Реклама