Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13797151 www.bgdnes.bg

Бившата жена на актьора: Васил заплаши новия ми приятел!

Тази жена не е с всичкия си, имам документ за това! - контрира комикът

"Досега не съм разказвала за заплахите, които Васил отправяше към моя нов приятел Борислав. Имам ги обаче записани и документирани. Но не желаех да говоря за тях публично, за да не страда психиката на децата ни и неговият имидж. Все пак той е техен баща и аз съм го обичала много", каза за "България Днес" журналистката Андреа Попова, бившата половинка на популярния комик Васил Драганов.

По думите й нейният бивш мъж й е изпращал съобщения в чата със закани по адрес на Борислав, "че ще му носи супичка", защото "за 2000 лева щял да намери някой, който да му счупи гръбнака".

Реклама

"Моят приятел никога не би си позволил да отговори със същата агресия, въпреки че беше много ядосан, а само по законов път", добавя Андреа.

Тя твърди още, че Драганов удрял по вратата на апартамента, в който живеела с новия си любим, и счупил колата му.

"Бях толкова стресирана, че когато дойдоха полицаите от Пето РПУ, съм объркала входа. Но нашето оплакване стои в техния архив. Досъдебното производство обаче беше прекратено с мотива "поради липса на доказателства", разказва за вестника журналистката.

Екссъпругата на звездата от "Комиците" сподели и за опасенията си за своето състояние и за здравето на нероденото си дете покрай притесненията от медийните нападки на топактьора. "С Боби очакваме радостното събитие - появата на бебето ни, през юни", довери Андреа.

"Не искам да коментирал повече твърденията на една луда жена! Имам документи за нейното сериозно психическо заболяване. Спирам да говоря повече за тази история!", категоричен е Васил Драганов.

В социалката си той помести снимки от сватбата си с Андреа, а текстът към тях гласи лаконично: "Край".

Реклама

Междувременно социалните мрежи прегряха от коментари и на хора, които заемат страната на екранния Радко Чеканов, и на защитници на неговата бивша жена.

Актьорът Веселин Плачков и половинката му - певицата Мариана Попова, подкрепиха известния комик във фейсбук.

"Кураж, Васе! Всичко лошо зад гърба да е!" Артдвойката придружава поста си с емотикон сърце и пожелание "Обич".

Бившият министър на младежта и спорта Красен Кралев се оказа пък сред най-яростните бранители на Андреа. Кралев дори призова от социалката си Александър Морфов да изхвърли от театъра Васил Драганов заради тормоза над бившата му съпруга. Той спомена още, че "вярвал на всяка дума" на журналистката.

Реклама
Реклама
Реклама