Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13842564 www.bgdnes.bg

1,5 млн. лв кръвнина искат от Станимир Рагевски

1,5 милиона лева кръвнина искат близките на убитата брокерка Теодора Бахлова и Юмер Мехмед от разбитата банда на Митьо Очите от Станимир Рагевски, обвинен в бруталните убийства.

На вчерашното заседание по мегаделото Рагевски се яви без адвокати и единственото, което се случи, бе близките на жертвите да поискат кръвнина от него. Това разбра "България Днес" от адвоката на дъщерята на разчленената Бахлова - Димитър Вълчев.
500 бона поиска дъщерята на убитата брокерка Християна Иванова, която се яви с адвоката си на делото. Сестрата на Теодора Бахлова - Таня, по думите на адвокат Вълчев "поиска 80 000 лв., което е странно, тъй като двете сестри никога не са били в добри отношения", каза Вълчев за вестника.
300 000 лв. е сумата, за която настоява майката на брокерката Стоянка Бахлова. Майката и приятелката на убития Юмер Мехмед са внесли в съда искове за по 300 бона всеки.

Реклама

Дали исковете ще бъдат одобрени, съдът ще реши на 27 март. Ще настояваме за най-тежките присъди за двете убийства, категорични са от държавното обвинение.

"След като стана ясно, че адвокатите на Рагевски няма да се явят по една или друга причина, поисках от съда да му бъде назначен служебен защитник. Магистратите одобриха молбата ми и другия път делото ще продължи", казва адвокат Вълчев.
Делото влиза в съда след разкриването на две безпрецедентни убийства, при които, след като са застреляни, Бахлова и Мехмед са разчленени, а останките им бяха намирани из различни места в Бургас. Делото продължава на 27 март.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама