Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13920513 www.bgdnes.bg

Хубавица от корица на "Плейбой" гадже с мафиот

Петя Богданова избяга в Германия 

Еротичната моделка се забърква във филмирана нарковойна

Корица на италианския плейбой избяга в Германия и се забърка в свирепа нарковойна!

Българката Петя Богданова, която украси празничен брой на еротичното издание на Ботуша, е в ново амплоа. Красивата брюнетка от Карлово, която от години живее и работи като модел в Милано, Италия, има нова любов зад граница и това е известен мафиот, издирван под дърво и камък от полицията.

Действието не се развива в реалния живот, а в новия филм, в който нашето момиче се снима и започва да трупа солидна кинокариера в чужбина. Лентата се казва "Сляпа точка", снима се в Германия и се продуцира от една от най-известните световни компании.

Реклама

"Говори се за мафията, разпространението на наркотици и полицията. Моята роля е на модел от Източна Европа - гадже на мафиот, която много обича партитата и нощния живот. Но не мога да разкривам повече детайли", сподели пред "България Днес" Богданова.

Във филма играят известни немски актьори като Клаус Щайнбахер и Марлене Танчик. Снимките са във Франкфурт през февруари и март, а Петя пътува до германския град за една седмица престой, през който протичат снимките.

"Работата по филма ми хареса много. Много по-организирано е от Италия", споделя впечатленията си Петя.

По-рано българката, която стана водеща на спортно предаване за анализи в една от известните италиански телевизии, участва и в друг филм. Петя е с водеща роля в документален филм по Нетфликс.

В лентата нашата моделка играе ролята на Стефания Нобиле - дъщерята на легендарната тв водеща Уана Марчи. Марчи е безспорната кралица на телевизионните рекламни програми, предлагащи магически отвари и кремове за здраве. Италианката се прочува с тона и гласа си, граничещи с арогантност, убеждавайки хиляди клиенти да купуват продуктите, някои от които нямат нито един от полезните ефекти, за които се предлагат на пазара, а други дори не съществуват.

Дъщерята на Марчи - Стефания Нобиле, изиграна от Петя, участва заедно с майка си в тв продажбите в ефир както на въпросните продукти за отслабване, така и на лотарийни билети, амулети и други предмети на "щастието".

В крайна сметка майка и дъщеря са арестувани през 2002 г. за извършване на измами. Обвинение, което струва на Уана Марчи присъда от повече от девет години затвор. Дъщеря й Стефания също е осъдена и лежи малко повече от 6 години зад решетките. След като излежава присъдата си, Марчи се завръща на екран заедно с дъщеря си Нобиле.

Реклама
Реклама
Реклама