Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13972612 www.bgdnes.bg

Илиана Раева: Бях на косъмче от отвъдното, Ванга ми каза да ида на баир и да слушам пилци

Шокираща изповед направи легендарната бивша гимнастичка Илиана Раева. Тя говори пред Мариян Станков – Мон Дьо в предаването "Събуди се" по Нова телевизия. Съпругата на Наско Сираков разкри, че е била близо до смъртта, но среща с пророчицата Ванга й е помогнала да преодолее депресиите.

"Аз преживях един много тежък здравословен проблем. Ще кажа нещо, което в момента преживява всеки втори или трети човек в България. Имах абсолютен тотален срив на нервната система. Получавах акушерска ръка тремори, паник атаки. В продължение на 2 години по няколко пъти. Аз умирах на ден по няколко пъти. Всеки ден викахме "Бърза помощ". Това е най-тежкият ми здравословен проблем в живота си", започна с разкритията Илиана. 

Реклама

"Преди това преживях две много тежки катастрофи. Тогава на 31 бях много луда глава. Особено едната катастрофа - колата ми се въртя по таван многократно. Спря на таван, излязох си, отидох на състезание, но не съм знаела, че съм била в шок. Преживях много тежка операция, която е била 4 часа. Била съм на косъмче от отвъдното. Загубих огромни количества кръв. Тогава човекът, който най-много ми помогна и буквално заряза всичко, въпреки че беше активен спортист, беше Наско. Обиколихме цяла България. Ходехме на много хубави места. В Рилския манастир ми четоха една молитва", продължи Раева.

"Ходихме на Рупите. Ванга още беше жива, Бог да я прости тази свята жена. Нищо не ми помагаше, а тя ми каза нещо много интересно. Бях в периода, в който много вярвах на нещата, които ми казва. Тя каза: "Нищо ти нема! Да идеш на баир и да слушаш пилци! Около теб да нема транзистор и телевизор!". И аз започнах да разгадавам какво ми говори. Отидох буквално на баир, край Сърница в Родопите, много високо. Сутрин ставах в 4 часа и влизах в гората. Слушах как се събужда гората и как пилетата почнат да пеят. Махнах всичко. По онова време работихме с касетофони в залата, аз стоях да пускам музиките. След това започнах да стоя от другата страна. Направих абсолютно трансформация на начина си на живот. Спрях да пуша и да пия алкохол. Дълги пости направих", разкри Илиана Раева, която в сряда на 15 март ще отпразнува своя 60-годишен юбилей. 

Раева разкри още, че обмисля да се оттегли от художествената гимнастика. Като ръководител заяви, че е правила много компромиси и е нарушавала принципите си, но вярва, че това е било за добро.

"На мен ми минава мисълта да се откажа. Наистина ми минава мисълта и усетих такъв страх - да се откажа и какво би се случило. Защото първо незаменими хора няма. Ние сме си говорили с треньорите и с хората от администрацията на БФХГ и те казват: "Не! Махнеш ли се, си тръгвам и аз". Аз не мога безкрайно да се занимавам и да правя това нещо. За първи път изпитах реален страх да не може да се откажеш, да знаеш, че не можеш да си тръгнеш. И за това работя в тази посока - всеки да се появява и да поема по своя път. Ето сега младите изключително добре се развиват", каза Раева. 

Четете още

Илиана Раева спази обещание, Сираков дари 60 000 лв. за "Левски"

Илиана Раева спази обещание, Сираков дари 60 000 лв. за "Левски"

Илиана Раева не шофира!

Илиана Раева не шофира!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама