Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14096929 www.bgdnes.bg

Българска компания отдава земя под наем в интернет advertorial icon

Наддаването за плодородни ниви в „Агрион“ започва на 3 април 

Освен че можете да си наемете кола или да си купите телефон през мрежата, вече можете да си наемете и  земя. Тази услуга предлага лидерът в поземлените отношения „Агрион“.

Системата преобърна правилата на играта и представлява инструмент за автоматизиране на преговорите и сключване на прозрачни сделки.

Наддаването за плодородна земя под наем от „Агрион“ започва от 3 април. Компанията, която е лидер в управлението на земеделските земи, ще отдава терените на фермери и арендатори чрез тайни търгове и с опция за изцяло дигитален път.

Крайният срок за подаване на заявки участие в търговете с тайно наддаване за имоти под наем за стопанската 2023/2024 година е 23:59 часа на 28 април.

Експертите са разработили цялостен

дигитален „портфейл“ за своите клиенти

от пълната информация за пакетите земя, която се отдава, през преговорите до договарянето на сделката.

На официалния сайт на земеделския лидер https://www.agrion.bg/services/rental/ всеки може да разгледа предложенията, систематизирани по области, населени места и землища.

След като изберат земята, която ще им е необходима за земеделската 2023/2024 г., фермерите ще продължат преговорите по предпочитания от тях начин.

Експертите на „Агрион“ са разработили процедурата така, че да осигури честни и прозрачни условия за всички участници.

Няма скрити клаузи и договорки.

За победител се избира онзи, който е предложил най-атрактивни условия за наемане на земи от „Агрион“.

За допълнително улеснение на сайта са публикувани всички документи, необходими за участие в търговете за наемане на имотите. Всеки кандидат може да ги свали, да ги попълни и да ги изпрати до официалния адрес на компанията по пощата или по куриер.

„Най-важното послание към нашите клиенти е, че „Агрион“ продължава да подкрепя българското земеделие в труден момент. Едно от обещанията на „Агрион“ към нашите клиенти е да бъдем все по-иновативни и да предлагаме все повече услуги за тяхно удобстство. Възможността да сключат сделка онлайн е услуга, която пести време на нашите клиенти. А те всяка година стават все повече и повече, тъй като сами се убеждават, че определянето на рентните нива в „Агрион“ е най-честно и прозрачно.

Интересът е огромен

и сме доволни, че все повече земеделски производители избират „Агрион“ за партньор и наемат нашите земи“, твърдят от дружеството.

Пълните условия за отдаването на земи може да се открият на адрес https://bit.ly/3KbZY5s и на националния телефон 080011166.

Служители на компанията ще бъдат достъпни за въпроси по всички платформи.

Наемането на плодородна земя е особено подходящо за млади фермери, които не разполагат с нужните средства, за да купят своя собствена, или пък имат нужда от първоначално финансиране, за да развият своите стопанства.

„Преговорите за наемане на земя позволяват на всеки, който иска да се занимава със земеделие, да се включи, дори и да не притежава опит. Това е изключителна възможност и за хора извън агросектора, които нямат финансова възможност или желание да купуват собствена земя“, казват експертите от „Агрион“.

Равните и честни условия

за наемане на имоти дават възможност на всички участници на пазара да получат за обработване качествена земя и да бъдат по-конкурентноспособни. Това е шанс за малките и средни наематели да преодолеят капсулирането между арендаторите в дадени региони.

Досега практиката показва, че оферти подават основно фермери и арендатори, които имат сериозни намерения за увеличаване и окрупняване на имотите си.

Запитванията и от по-малки стопанства, които искат да влязат в нови землища, се увеличават ежегодно.

Реклама
Реклама
Реклама