Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14356856 www.bgdnes.bg

Синът на Ламбо урежда наследството на баба си

Владимир Данаилов се връща в България за помена на Лиляна Кривошиева

"Очаквам сина си Владимир Данаилов да долети от САЩ, за да уредим заедно наследството на майка ми с моята сестра", това каза актрисата Ирен Кривошиева. Кинозвездата погреба родителката си - Лили Кривошиева, на 4 април.

"Лекарите от ИСУЛ три пъти я връщаха към живота, въпреки усилията им обаче мама почина. Наложи се да изчакам сестра ми да се върне от Америка и затова погребението беше по-късно. Но не е само това, Влади винаги е обожавал баба си, тя много му е дала като човек и много се обичаха", казва Ирен.

Реклама

40-дневният помен на баба Лили ще е на 6 май, като актрисата вече се е подготвила за това. "Майка ми много се измъчи. Не знам дали за нея това беше спасение, но ми беше много трудно да я гледам напоследък, защото все пак работя и й трябваше човек, който постоянно да е с нея", споделя Кривошиева. Актрисата се радва, че именно Влади ще е до нея, когато решава семейните въпроси. Със сестра си ще трябва да се споразумеят за апартамент в идеалния център на София, два магазина, земи и гори.

Майката на Ирен Кривошиева – Лиляна, е адвокат, със солидна практика и дългогодишен служител на важна позиция в Столичната община. В първите години на демокрацията достолепната дама дори е заместник-кмет на столицата в екипа на Александър Янчулев.

"Много обичам баба! Благодарение на нейните пари и тези на татко мога да си позволя да уча в чужбина", казва Владимир Данаилов.

Именно на любимата си баба Влади кръщава и първото си куче.

"Тя до последно работеше, не се оставяше по течението. Много ме радваше този неин хъс да е винаги в час с всичко и никога да не се отказва. Мисля, че майка ми и аз сме наследили това качество от нея", казва Влади, чиято 89-годишна баба дори бе негов защитник, когато с Ирен бяха в риалити шоуто "Вип брадър".

На съпругата си Виктория Влади много е разказвал за баба си и популярния си род. Данаилов вече е преуспяващ лекар в САЩ. От 8 месеца той е доктор в болницата в град Хънтингтън в щата Западна Вирджиния. Кариерата му върви повече от успешно и наскоро Влади дори е имал честта да бъде на корицата на медицинско списание в Щатите, облечен в докторската униформа. През 2022 г. наследникът на Ламбо взе кетап за общопрактикуващ лекар от американския университет "Маршал", като в момента специализацията му продължава в сферата на нефрологията - специалност, която засяга болестите на бъбреците. Когато Влади споделил с баща си за решението си да учи медицина, актьорът бил изключително горд, че наследникът му поема по сериозен път в живота и ще изпълни мечтата на майка му Евдокия - в рода им да имат д-р Данаилов.

Четете още

Журналистът Георги Тошев: Стефан Данаилов имаше досие

Журналистът Георги Тошев: Стефан Данаилов имаше досие

Владимир, синът на Стефан Данаилов: Няма да играя Ламбо във филма за него

Владимир, синът на Стефан Данаилов: Няма да играя Ламбо във филма за него

Синът на Стефан Данаилов - Владимир: Често си говоря с татко наум

Синът на Стефан Данаилов - Владимир: Често си говоря с татко наум

Актрисата Ирен Кривошиева: Сънувам Ламбо, казва ми какво да правя

Актрисата Ирен Кривошиева: Сънувам Ламбо, казва ми какво да правя

Реклама
Реклама
Реклама