Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14373931 www.bgdnes.bg

Легендата на художествената гимнастика Нешка Робева: НЕ ПОЛЗВАМ парно, а всеки месец ПЛАЩАМ 70 лв.

Заради високите сметки се отоплявах на калорифер, каза Петър Вучков 

"Не живея в София, но всеки месец плащам за парно близо по 70 лв. Обясниха ми, че сумата се начислява заради общите части на сградата, но въпреки това не разбирам защо плащам толкова много, при условие че в апартамента не живее никой, парното не работи и не се използва топла вода."

Това разкри пред "България Днес" легендата на художествената гимнастика Нешка Робева, след като в понеделник отоплителният сезон в столицата приключи.

Реклама

Великата треньорка разкри, че преди години заради високите сметки за парно е живяла на температура от 16 градуса.

"Не съм стояла на студено, защото не мога да си платя сметките, а защото така съм преценила за правилно. Не е редно държавата да печели от хората, принуждавайки ги да плащат огромни сметки, за да се стоплят", заключва Робева.

Докато голяма част от българите са притеснени каква изравнителна сметка ще получат тази година, емблематичният водещ на "Минута е много" Петър Вучков е намерил нестандартно решение, за да се стопли по-лесно, без да плаща високи сметки за парно.

"През есента жена ми спря парното вкъщи, за да нямаме проблеми със сметките. "Топлофикация" ни принуди да се отопляваме с калорифер, но сме много доволни, дори го пускаме само при нужда", споделя пред вестника Вучков.

Преди дни държавното газово дружество обяви, че предлага по-евтин газ през май с 21%. Тази новина зарадва водещия, който смята, че всяко едно намаление е радост за жителите на страната.

На друго мнение е Нешка Робева.

"Не разбирам защо сега намаляват цената на газа, при условие че през летните месеци няма потребление", пита се легендарната треньорка. По нейни думи е чист късмет, че зимата тази година бе мека, тъй като в противен случай много хора щяха да срещнат затруднения в плащането на сметките за отопление.

Четете още

Треньорката Нешка Робева: Не се учудвам, че Фидел Кастро ме е харесвал!

Треньорката Нешка Робева: Не се учудвам, че Фидел Кастро ме е харесвал!

Нешка Робева не се разделя с шевната машина на леля си

Нешка Робева не се разделя с шевната машина на леля си

Реклама
Реклама
Реклама