Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14392434 www.bgdnes.bg

Синоптичката Никол Станкулова каза какво ще е времето за Гергьовден

Нямам нищо общо с лекарства за отслабване, които се рекламират с мен 

КОЯ Е ТЯ

Никол Станкулова е родена на 8 август 1988 г. в София. Тя е единственото дете в семейството на полицая Николай Станкулов и следователката Елена Станкулова. На 6 г. печели първия си конкурс за красота, а година по-късно вече е водеща на предаване по националната телевизия. Като малка разпределя свободното си време между модната кариера, тренировките по художествена гимнастика, плуване, балет, пиано, математика и училище. Учи в Софийската математическа гимназия, а паралелно с нея и в Първа английска гимназия като частен ученик. Като студентка завършва "Финанси" в УНСС. Никол е майка на две деца и успешно съчетава родителството с работата си.

- Никол, как станахте водеща?

- Още от много малка, 5-6-годишна, бяха първите предавания, в които участвах. Първото се казваше "Часът на совата" по БНТ. Там работих 4 години. След това бях на 14 г., когато се явих на кастинг за едно предаване в телевизия ММ. Спечелих кастинга и няколко години работих там. Последва нов кастинг за Нова телевизия, където работя вече дълги години.

Реклама

- Като дете мечтаехте ли да станете водеща?

- Не, никога не съм мечтаела за това. Животът ми винаги е бил много динамичен и не съм имала време да седна и да си помечтая какво искам да работя. Всичко се е случвало толкова бързо и ритмично, че нямах време да обмислям. Завърших "Финанси", за да имам още една опция за работа, в случай че се откажа от телевизията.

- Разкажете за модната си кариера?

- Винаги съм работила за една от най-успешните агенции в България. Ходех по много ревюта, снимки, пътувах в чужбина, дори някои от кастингите ми за телевизията бяха през агенцията. Беше ми трудно да комбинирам работата на модел с училището, но с повече усилия се справях.

- Имате ли общо с таблетки за отслабване, които се рекламират от ваше име?

- Нямам нищо общо с този продукт! Те използват лицето на известни хора, за да си промотират лекарствата. Проблемът е, че по непотвърдена информация в тези хапчета има лекарствени продукти, които се използват за лечение на паркинсон и алцхаймер и са много опасни лекарства, които могат да навредят на здравето на тези, които ги използват. С Валя Ахчиева, която също беше замесена с тези хапчета, стигнахме до склада на производителите и се оказа, че те са продали за 2-3 месеца 80 000 броя от "отслабващите" препарати. Това е измама в огромен мащаб, а сайтовете са регистрирани в държави, които не се следят от Интерпол, затова и нашата полиция остава с вързани ръце въпреки желанието си да помогне.

- Какво ще е времето за днешния празник Гергьовден?

- Вадим голям късмет, защото има пролетни валежи в дните преди празника и в дните след него, но на самият Гергьовден ще бъде слънчево и много приятно с температури около 23 и 24 градуса.

- Как влязохте в работния процес след майчинството?

- След първото ми раждане се върнах на втория месец и нямах никакъв проблем. След второто ми беше по-трудно и се позабавих, защото с две деца се оказа по-сложно. Върнах се след около година, но за това време много неща се промениха, дори телевизията си смени локацията. Техниката и програмите, с които работех, също бяха обновени, но успях да вляза в ритъм за месец.

Реклама

- Колко време трябва да е продължителността на майчинството?

- В САЩ майчинството е 2 седмици! Моя братовчедка живее в Малта, там майчинството е 4 месеца. За мен това е безкрайно недостатъчно. Не знам как човек за толкова кратко време може да опознае детето си или дори организма си, тъй като той тотално се променя, когато родиш. Това е много нечестно към майките! Периодът на майчинството зависи много от професията на майката и от това каква помощ има. За щастие моите родители ми помагат, освен това имам приятна работа с доста толерантно ръководство, които проявяват разбиране към това, че децата ми боледуват или че трябва понякога да си тръгна по-рано, за да ги взема от градина. В България имаме чудесно майчинство и хората, които недоволстват от страната ни, са неблагодарни.

- По време на участието ви в "Биг Брадър" с какви впечатления останахте и бихте ли участвали в друго риалити?

- "Биг Брадър" е едно от най-хубавите неща, които са ми се случвали. Тези 2 месеца и половина, които изкарах изолирана в къщата, ми дадоха време да разбера, че това, което ме натоварва, е бързането, телефонът и малките ангажименти, които те преследват зад гърба ти. Поддържам връзка с Юли Константинов, Криси Патрашкова и много други от участниците. Попаднах в чудесна компания и имам само позитивни спомени. За съжаление не мога да си позволя да вляза в друг подобен формат, защото семейният ми статус в момента е различен, но съм много благодарна, че съм имала такъв шанс.

Четете още

Никол Станкулова ваксинира децата срещу варицела

Никол Станкулова ваксинира децата срещу варицела

Никол Станкулова страда за снега

Никол Станкулова страда за снега

Никол Станкулова помага на възрастни хора

Никол Станкулова помага на възрастни хора

Никол Станкулова за идващия грип:  И аз, и децата сме ваксинирани

Никол Станкулова за идващия грип: И аз, и децата сме ваксинирани

Реклама
Реклама
Реклама