Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14453704 www.bgdnes.bg

Лена Бориславова: Сватба ще има!

Двамата под венчилото, "когато му дойде времето"

Обичаме се с Мирослав повече от всякога

"Сватба ще има, когато му дойде времето."

Това заяви ексговорителката на бившия премиер Кирил Петков - Лена Бориславова, на въпрос дали ще се вземат и официално с годеника й Мирослав Иванов и кога ще се случи това.

"Това са лични неща и няма да ги коментирам", лаконична бе красивата Бориславова.

В момента тя е бременна в петия месец и се очаква сватбата да е догодина, когато, живот и здраве, детенцето им ще се е родило и поотраснало малко.

Реклама

Появата на бебето се очаква в края на септември. Най-вероятно майката ще роди в столицата, а не в Париж, както се мълви в политическите среди, тъй като сестра й Маргарита работи в болница във френската столица като анестезиолог. Лена и Мирослав обаче държат бащата да присъства на раждането. 33-годишната юристка вече има български гинеколог и разчита на неговите лекарски грижи. Той следи бременността й и вероятно ще изроди бебето.

Малкото човече "се случило" по време на ваканция на Лена и Миро точно в Париж около Коледа.

При завръщането им в страната първа, че ще става леля, е научила именно Маргарита, сестрата на Лена. Младата юристка не споделила тайната си с никого, само с родителите си и с тези на Мирослав. Засега не се знае какъв ще е полът на бебето, но годениците вече са избрали няколко имена за него. Ако се вярва на слуховете, детенцето на двамата ще е момиче.

След появата му най-обсъжданата двойка в политиката у нас ще заживее щастливо в общия им апартамент в столичния квартал "Лагера". Жилището е тяхна обща собственост и е закупено с кредит през 2019 г., а вноските по заема двамата продължават да плащат ежемесечно и до днес. През миналата година те приключили с финалните ремонти на дома си. Приятели на Лена са наясно, че тя вече е планирала и всички покупки за стаята на малкото човече, тъй като е преполовила бременността.

Миро и Лена са гаджета почти 10 години, а официално годеници станаха преди месеци, когато се появи и малък диамант на ръката на юристката.

Родителите на Лена живеят в София, майка й е психолог, а баща й - бизнесмен. Свекърът и свекървата й са от Ямбол и също с нетърпение очакват появата на внучето си.

Четете още

Миро гледа бременната Лена като писано яйце

Миро гледа бременната Лена като писано яйце

Потвърдено! Лена Бориславова ще става майка

Потвърдено! Лена Бориславова ще става майка

Лена: Отношенията ми с Кирил Петков са само служебни и приятелски

Лена: Отношенията ми с Кирил Петков са само служебни и приятелски

Лена без любимия мъж в Нидерландия

Лена без любимия мъж в Нидерландия

Реклама
Реклама
Реклама