Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14488168 www.bgdnes.bg

КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА! Двойничка на Холанд гушка шампионката по борба Биляна Дудова

Унгарската боркиня Жанет Немет опасно близка с българската шампионка

Четирикратната европейска шампионка по борба Биляна Дудова се гушка с момиче, което е истински двойник на футболната звезда Ерлинг Холанд. Двете водят заедно подготовка на спортната база в Белмекен. Проверка на "България Днес" показа, че мускулестата приятелка на Биляна е унгарска състезателка по борба и се казва Жанет Немет.

"Неделна почивка, когато има време да създадем нови спомени", пише Немет на снимка, на която двете с Дудова се гушкат. Русокосата боркиня е обгърнала тялото на Дудова, а българката е преплела ръцете си с тези на унгарката.

Реклама

Оказва се, че взаимоотношенията между двете са доста близки от години. Освен на тепиха и на спортните лагери Жанет и Биляна имат снимка и от старата столица Велико Търново, където отново са прегърнати.

В друг кадър двете се изпращат на летище София, а снимката е придружена със сърце. Немет е на 29 години, докато на 1 август родената във Враца Биляна ще навърши 26. До този момент българската шампионка не е разкривала официално сексуалната си ориентация, така че е възможно двете да са просто много добри приятелки.

Тези дни Дудова показа как прави поход до връх Белмекен, който все още снежен. Тя се радва на диви кози, бере минзухари, а накрая се съблича само по бюстие на 2626 метра надморска височина.

"Природата е пълна с изобилие! Обичам да се зареждам с такава натурална и чиста енергия", споделя Дудова, като определя красотите на Рила като истински рай.

Четете още

Златната Биляна Дудова - от бойното хлапе до световния триумф

Златната Биляна Дудова - от бойното хлапе до световния триумф

Дудова и Юсеин в решителна схватка

Дудова и Юсеин в решителна схватка

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама