Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14571166 www.bgdnes.bg

Български спец ще нищи убийството на Къро

Представител на родната полиция заминава за Кейптаун, Република Южна Африка да нищи убийството на ексвисаджията Красимир Каменов-Къро, съобщава БНР.

Преди броени часове властите в РЮА дадоха зелена светлина на българското МВР да изпрати представител на ведомството. От РЮА са категорични, че родния полицай ще бъде допуснат до разследването.

Реклама

За Кейптаун ще замине служител от Главна дирекция "Национална полиция", който ще бъде запознат с работата по разследването на убийството от полицията в република Южна Африка. 

Ексвисаджията Красимир Каменов-Къро бе ликвидиран в дома му в тузарският квартал "Константия" в Кейптаун, Република Южна Африка. Миналият четвъртък наемници нахлуват в къщата на Къро. По неофициална информация са облечени в униформи на ДЕА - американското звено за борба с наркотиците. Връзват Къро, съпругата му Гергана, охранителят му Деан Генов и детегледачката им и ги правят на решето с по един контролен изстрел в главите. Разследващите тепърва ще нищят мотивите и ще търсят поръчителите и изпълнителите на безскрупулната мокра поръчка.

Четете още

Вижте къщата, където е убит Къро!

Вижте къщата, където е убит Къро!

Къро убит като Бай Миле

Къро убит като Бай Миле

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама