Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14921926 www.bgdnes.bg

Евгени Минчев обжалва присъдата си! Иска да изчисти името си

Евгени Минчев обжалва присъдата си за дребно хулиганство. Това разбра "България днес" от справка в Софийския районен съд.

Лордът е изключително недоволен от това, че чу "виновен" и съдът му наложи глоба от 350 лева по Указа за дребното хулиганство. 

Реклама

Припомняме, че Минчев бе признат за виновен в това, че е показал среден пръст на ченгета, след което им е казал "fuck you" боклуци.

Съдията в районния съд в столицата не взе предвид факта, че Евгени Минчев е бил пребит брутално от около 10 човека пред градинката "Кристал", по-миналата събота. Тогава ченгетата идват по сигнал на очевидци, но решават да искат Минчев да си даде личната карта, вместо да преследват нападателите му. Лорда е целият в кръв и се е облегнал на пътен знак, за да не падне. По думите на Минчев е казал боклуци на нападатели си, а не на органите на реда. 

Доста свидетели, един от които даже се яви в съда, подкрепи показанията на Лорда, а именно, че не е псувал полицаите и не им е показвал среден пръст.

"Бяхме на парти в хотел "Шератон" до към 22-23 часа. След което тръгнах с Евгени да го изпратя. До градинка "Кристал" отидох да му взема вода от близкия магазин. Когато излязох, Евгени беше паднал на земята. 10 човека го ритаха и биеха. После група момичета се обади на Спешна помощ и нападателите избягаха". Това разказа пред Темида свидетелят и приятел на Минчев Цветан Христов. Въпреки всички Темида глоби Лорда на 350 лева глоба за дребно хулиганство.

Предстои делото да влезе в Софийския градски съд, но към момента няма определена дата.

Четете още

Свидетел: 10 души ритаха Евгени Минчев! Съдът: 350 лв. глоба за лорда за хулиганство!

Свидетел: 10 души ритаха Евгени Минчев! Съдът: 350 лв. глоба за лорда за хулиганство!

Лордовете не плашат Темида

Лордовете не плашат Темида

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама