Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/15044867 www.bgdnes.bg

Известни музиканти предлагат на нарязаната Дебора да стане певица

Има много приятен глас, смята ДесиСлава, чието парче изпълнява заралийката

Да стане певица предлагат на нарязаната Дебора музикантите от Deep Zone Project! Основателят на групата DJ Диан Соло попада на клип, в който заралийката изпълнява песента на ДесиСлава "Някой ден".

След като харесват изпълнението, от групата изразяват готовност да съдействат за безвъзмездни записи и песни на старозагорката в професионално музикално звукозаписно студио.

Реклама

"Ще поемем целия процес от А до Я, стига Дебора да пожелае да тръгне по тази пътека след това, което е преживяла. Дебора пее прекрасно и заслужава да бъде на голяма сцена. Смятам, че това ще я върне към нормалното съществуване, защото лекарите лекуват тялото, а музиката - душата", сподели пред "България Днес" диджеят, потърсен за коментар. 

Подадената ръка към момичето провокира стотици коментари на фенове на групата, които изразяват респекта си за жеста. Благодарение на социалните мрежи предложението бързо стига до Дебора, но музикантите са наясно, че първо трябва да се възстанови, и оставят офертата отворена за когато пожелае.

"Омерзени сме от това, което този изверг е направил с нея. За съжаление Дебора не е единствената и последната. Дяволът се крие в хората напоследък. Любовта често е несподелена, но си преглъщаш егото и продължаваш напред, а това е садизъм. Трябва да си впрегнем силите в нещо градивно, а не да рушим. Искаме да провокираме хубави емоции у хората. Затова и предложихме на Дебора - не да трупаме лайкове, а от сърце", коментира DJ Диан Соло.
Че Дебора има талант, смята и фолкзвездата ДесиСлава.  

"Много приятен глас има, може би е самороден талант", категорична е певицата.
В последните дни ДесиСлава попада на видеото, в което кълцаното момиче изпълнява хита й "Някой ден".

"Не съм се замисляла да й предложа дует или нещо подобно, защото смятам, че това не е на дневен ред. Момичето трябва първо да се възстанови психически, защото сега не знам дали й е до пеене. Потресена съм от цялата ситуация", казва ангелския глас на попфолка.

ДесиСлава признава, че не може да си представи какво е да се преживее нещо толкова жестоко, и е останала без думи, след като разбрала за зверското насилие. С колеги от жанра са обсъждали как е възможно човек като обвинения Георги Георгиев да има поддръжници.

Реклама

"Ако те имат дъщеря и това й се случи на нея, дали пак ще го защитават?", възмущава се ДесиСлава.
Тя намира за странно, че хора като обвиняемия за посегателството могат да работят в нощни клубове, където с колегите й ходят на участия.

"Дано Дебора да продължи живота си и да не попада повече на токсични мъже", пожелава й изпълнителката.

Специалисти смятат, че ако Дебора реши да се пробва да пее, това може да помогне във възстановяването й. Така мислите й щели да бъдат отвлечени от ужасната случка и заети с нещо позитивно. 

Междувременно проговори лекарят, приел по спешност раненото момиче. Той е останал потресен от вида на Дебора.

"Не съм виждал такова нещо в живота си. Човекът, който е направил това, е садист, психопат", това коментира д-р Стоян Петров, който първи приел момичето, нарязано с макетно ножче от бившия си приятел Георги. Ортопед-травматологът е бил дежурен в спешното приемно отделение на Университетската болница в Стара Загора на 26 юни в кабинета по травматология, когато към 23 часа Дебора е докарана там.

"Видях рани с дълбочина около 2 сантиметра, два сантиметра и половина, с дължина около 15 сантиметра. Бяха успоредни. Не съм ги броил. (По-късно съдебният лекар в експертизата си ще уточни, че били 21, а шевовете, с които са зашити – 400- б.а). Трябваше да ги обработя, да ги зашием. Отне ми три часа - 10 минути шиех, после малко почивка и за двама ни, и пак. Освен тези наранявания беше ударена и в окото, не мога да си спомня в кое точно. Беше и с травма на носа, вероятно счупен нос. Имаше рани и на двете гърди - разказва за кошмарната нощ д-р Петров и добавя: - Дебора беше дезориентирана, през цялото време ни питаше: "Аз нали няма да умра?". Опитвахме се да я успокоим. Колегата от неврохирургията каза, че на база на състоянието й вероятно е получила сътресение на мозъка и затова беше настанена за по-нататъшно лечение в Клиниката по неврохирургия. Видял съм какво ли не, но такова нещо... Не искам да си спомням, даже бях забранил на сестрите да говорят за това и да снимат", завършва разказа си медикът.

Четете още

Адвокатът на нарязаната Дебора: Медицинската експертиза е спорна!

Адвокатът на нарязаната Дебора: Медицинската експертиза е спорна!

Заплашват да убият нарязаната Дебора!
"ЩЕ Я ПРИКЛЮЧА", пише приятел на Георги

Заплашват да убият нарязаната Дебора! "ЩЕ Я ПРИКЛЮЧА", пише приятел на Георги

Реклама
Реклама
Реклама