Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/15191032 www.bgdnes.bg

Мис България Радинела Чушева: Анорексия? Пълни глупости! Започвам деня с мекици

"Каква анорексия, Боже мой! Пълни глупости! Изобщо няма нищо вярно в това, което пишат жълтите медии. Не разбирам и защо го правят. Чувствам се прекрасно, ето вижте - започвам деня с мекици."

Това сподели Мис България 2019 Радинела Чушева в отговор на публикации, в които се твърди, че се е разболяла от анорексия. Според писанията последователите на красавицата са се уплашили от нейния външен вид - била изключително кльощава.

Реклама

"Сигурно си свалила цели 15 кг и вече тежиш едва 40 кг при ръст от 170 см. Да не си болна, Ради", питат я приятелите, на които Чушева не смята да дава обяснение.

Миската никога не е била дори закръглена, а имаше съразмерно тяло и форми и гладът не е "нейната стихия", както твърди.

Според феновете й в нета обаче краката на красавицата са по-хилави и от тези на Светлана Гущерова, която е мерна единица за слабост. Чушева, която е и бивша адреналинка от "Господари на ефира", не смята, че нещо от външността й е "плашещо".

Според близките й миската винаги си е била слабичка, но понеже има силиконов бюст, на негов фон тя изглежда още по-слаба.

Скандалната Мис България, както я наричат, влезе в устата на хората, след като беше заснета от "България Днес" с по-възрастен от нея мъж. Тя е на 27 години, а мъжът до нея изглеждаше на видима възраст 60 години.

Бившата адреналинка на "Господарите" не крие, че обича лукса и се облича само в най-скъпите модни марки. Тя няма нито ден трудов стаж, нито модни ангажименти, а и не работи като инфлуенсър в социалните мрежи. За сметка на това постоянно пътува и често отскача до екзотични дестинации. Разбира се, Радинела винаги публикува само свои фотоси, но няма против и да говори открито за любовта си към по-възрастните мъже.

"Ще живея и излизам с когото си поискам, личният живот затова е личен, да не се бъркате в него", отсича миската.

Четете още

Радинела показа бомбите

Радинела показа бомбите

Чушева призна за силикона

Чушева призна за силикона

Радинела Чушева крие богат любовник

Радинела Чушева крие богат любовник

Радинела Чушева си търси "огън момче"
Радинела Чушева си търси "огън момче"

Радинела Чушева си търси "огън момче"

Реклама
Реклама
Реклама