Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/15413080 www.bgdnes.bg

ЛЮБОВ! Гришо и Мадалина го направиха във Венеция

Влюбените се разхождат с лодка в града на любовта

Димитров се присъедини към гаджето си за местния кинофестивал

Григор Димитров и приятелката му Мадалина Геня блестят в града на любовта Венеция. Българската тенис звезда се присъедини към гаджето си, което е в Италия от повече от седмица. Там Мадалина участва в събития, свързани с известния местен кинофестивал. Нейният любим Гришо се върна в Европа, след като отпадна в третия кръг на US Open в Ню Йорк. Там Димитров се представи добре, но получи контузия и загуби от Александър Зверев.

Сега Гришо се наслаждава на романтика във Венеция. Двамата с Мадалина обикалят най-луксозните ресторанти в града и се глезят подобаващо. Румънката излезе със стилна черна вечерна рокля, а Григор се превъплъти в ролята на неин фотограф. Тенис звездата също е изключително елегантен с дизайнерския си костюм. Двойката бе поканена на част от официалните събития, свързани с кинофестивала във Венеция. Както е известно, Мадалина се изявява като актриса и има роли в немалко филми. Най-известното й превъплъщение е като френската легенда София Лорен в хитовата лента "Домът на Гучи". Във Венеция румънката има и много ангажименти като модел на бельо. Двамата с Григор бяха посрещнати в един от ресторантите с червени рози, а мястото беше запазено специално за тях. Заедно с двойката е известният организатор на събития и приятел на румънката Стефано Париги.

Реклама

Григор и Мади не пропуснаха да се насладят и на романтиката във Венеция. Вечерта влюбените се качиха на лодка и се разходиха из прочутите канали на града. През последните седмици тенисистът и моделът не се бяха появявали публично заедно, което породи слухове за разрив в отношенията.

Румънката не пътува заедно с Григор за турнирите в САЩ, където световният №19 в тениса бе подкрепян от майка си Мария. Преди това в началото на август двамата отбелязаха рождения ден на Мадалина. "Трябва да благодаря на това абсурдно красиво, невероятно човешко същество Григор Димитров, че пътува с мен, а също и за разбирането, че трябва да жертвам много от времето ни заедно, за да бъда пред компютъра почти денонощно през последните няколко месеца", каза тогава Мадалина за любимия си.

Четете още

Григор Димитров след драмата в Ню Йорк: Целта ми е завръщане в Топ 10

Григор Димитров след драмата в Ню Йорк: Целта ми е завръщане в Топ 10

Гришо и Мадалина си подариха романтична нощ

Гришо и Мадалина си подариха романтична нощ

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама