Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/15413436 www.bgdnes.bg

Лена Бориславова ражда у нас до дни

Кръщава детето на себе си или на половинката си Миро

Красивата ексдепутатка от ПП-ДБ Лена Бориславова ражда до дни в България, научи "България Днес".

Красавицата вече е на финала на бременността си, като се очаква бебето й да се роди до края на септември в частна болница в България. Решението къде да се появи наследникът на фамилията е взето от мъжа на Лена - Мирослав Иванов.

Реклама

Въпреки че очаква първото си отроче, Бориславова не спира да следи политическия живот у нас и често коментира актуални теми във фейсбука си. Освободената от парламента Бориславова залага и на дълги разходки с бъдещия татко, който я гледа като писано яйце.

Според приближени до влюбените Лена ще даде живот на момиченце, а самата тя вече е обявила сред съмишлениците си в партията, че ще го кръсти на себе си или на Мирослав.

Навръх Великден двамата обявиха, че ще стават родители, и така потвърдиха новината на "България Днес", публикувана няколко дни преди това.

През миналата години Лена и Миро се сгодиха, а сватбата ще е догодина, когато бъдещото бебе поотрасне.

"Сватба ще има, когато му дойде времето", каза пред вестника самата Бориславова преди месеци. Красивото лице на "Промяната" вече се е снабдило с всичко за раждането.

Въпреки че сестрата на Лена – Маргарита, работи в болница във френската столица като анестезиолог, Лена и Миро държат раждането да е у нас, като бременността се следи от самото начало от един от най-добрите бг лекари.

Реклама

Малкото човече "се случило" по време на ваканция на Лена и Миро точно в Париж около Коледа. При завръщането им в страната първа, че ще става леля, е научила именно Маргарита, сестрата на Лена. Младата юристка не споделила тайната си с никого, само с родителите си и с тези на Мирослав.

След появата на бебето най-обсъжданата двойка в политиката у нас ще заживее щастливо в общия им апартамент в столичния квартал "Лагера". Жилището е тяхна обща собственост и е закупено с кредит през 2019 г., а вноските по заема двамата продължават да плащат ежемесечно и до днес. През миналата година те приключили с финалните ремонти на дома си.

Миро и Лена са гаджета почти 10 години. Родителите на Лена живеят в София, майка й е психолог, а баща й - бизнесмен. Свекърът и свекървата й са от Ямбол и също с нетърпение очакват появата на внучето.

Стискаме палци всичко да е наред!

Четете още

(ВИДЕО) След Лена Бориславова, Слави Трифонов се подигра с песен и на Кирил Петков

(ВИДЕО) След Лена Бориславова, Слави Трифонов се подигра с песен и на Кирил Петков

Лена Бориславова: Пандемията осуети сватбата ми

Лена Бориславова: Пандемията осуети сватбата ми

Реклама
Реклама
Реклама