Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/15466108 www.bgdnes.bg

Заведение разрешава секс в тоалетната

В менюто има и ценоразпис за щракане с пръсти и скандал с келнера

За това трябва да се спазват само определени правила и да се пази хигиена

Доли ЛУКАНОВА

"Поради големия интерес от правене на секс в тоалетната на заведението ви съобщаваме, че нямаме нищо против това, но молим за следното:...",

Тази табела посреща гостите на заведение в родопското село Триград. Шеговитият надпис веднага се набива на очи и не оставя безучастни посетителите. Осем прости правила гарантират доброто настроение на всички посетили обекта.

Реклама

"Искаме да вкараме позитивизъм. Районът е пълен със завои, идват туристи с деца, става им лошо, изнервят се шофьорите от задръстванията. Нашата работа е да ги посрещнем с усмивка и да им предложим глътка въздух", коментира пред "България Днес" управителят Емил Гогушев.

Молбите към посетителите са написани с чувство за хумор, но в тях има голяма доза истина. Първият апел към гостите е да бъдат по-бързи в тоалетната, "защото другите хора имат по-неотложни нужди, пряко свързани с това място", списъкът продължава с напомняне, че има и по-романтични места за правене на любов от тоалетната на заведение, но все пак, ако решат да се възползват от терена, е важно да имат предпазни средства. Има още няколко съвета от рода на това двойките да мият зъбите си след нестандартни преживявания и "независимо от поставените цели и постигнатите резултати да се пуска водата".

"Тази табела стои при нас от години. Стараем се да разнообразяваме хората. Затова и в менюто има изненада на последната страница", допълва Гогушев.

Управителят и неговата дружина са оформили ценоразпис за нестандартни услуги. Сред тях са обръщане на маса, което се таксува около 78 лв., огъване на вилица коства на човек 2 лв., а за всяко щракване с пръсти към сметката се добавя по 1,50 лв.

"Идеите ни и табелите не са само хумористични, но и поучителни. Скарване с бармана струва 10 лв. Предлагаме и безплатна услуга, която е бой", допълва шеговито Емил, който е и планински спасител.

Реклама
Реклама
Реклама