Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/15537006 www.bgdnes.bg

Мъжът на телевизионерката Жоро Торнев: Мира Добрева е извън опасност, възстановява се

Проблемът й не е от козметична операция, тя сама ще разкаже

"Мира е добре, възстановява се, видях я. Извън опасност е, но е още в болницата. Тя сама ще разкаже на хората, които се интересуват от състоянието й, аз не мога да давам информация за него."

Това каза режисьорът Жоро Торнев, съпруг на телевизионнерката Мира Добрева, пред "България Днес" вчера.

Реклама

През уикенда дъщерята на журналистката – Лора, пусна в интернет страницата на майка си призив хората, които я обичат, да се помолят за нея, тъй като е изпаднала в "трудна житейска ситуация".

"Мили зрители на последователите на моята майка, пише ви Лори, нейната дъщеря. Без да искам да ви притеснявам, се налага да съобщя, че тя изпадна в трудна житейска ситуация, която наложи спешна операция и поставянето й в медикаментозна кома. Мама винаги е вярвала, че българските са най-добрите лекари и сме сигурни, че и този път е така - мама се намира в "Пирогов" - при най-добрите специалисти в света. Нека с добра мисъл или дума заедно да дадем подкрепа на лекарите и сестрите от Спешния институт и да помоля, също като нея, да вярвате, че доброто винаги побеждава!"

На призива да се помолят за Мира откликнаха стотици фенове на предаването "Отблизо" на Добрева, както и нейни приятели и познати.

24 часа след поста Лори написа и друг, в който благодари за споделената молба към приятелите на майка си, която е дала резултат. "Минахме дълъг път. Но тя се пребори! Моят герой, мама. Вече диша сама, успяхме даже да си поговорим, а скоро я очакваме и вкъщи. Благодарим ви за подкрепата, за вдъхнатия кураж и любовта - тя е тук и е по-силна от всякога", обясни Лора.

"Не ми се иска да изпадам в подробности за нейното състояние, защото не съм оторизиран аз да говоря от нейно име. Тя ще си разкаже сама какво е преживяла. И не, не е от преживяна козметична операция, като липосукция например. Отдавна не чета по форумите предположенията на хора, които нито познават Мира, нито мен или семейството ни. Всеки да си гледа работата", обясни още режисьорът Жоро Торнев.

Реклама

По цял ден до новинарката е дъщеря й Лори, както синът й Георги и съпругът й.

Напоследък водещата е загърбила суетата и гледа да се радва на малките неща в живота, като това да прекарва повече време с децата си и сред природата. Когато не е в планината, Мира разговаря със столетници и участва в благотворителни инициативи. Тя вече сподели, че слиза от екрана на БНТ по собствено желание и животът й е смислен и без да я дават по телевизията.

Мира и Жоро все още са съпрузи, макар по думите на журналистката да живеят разделено. Те поравно се грижат за двете си деца, домашните си любимци и на всеки празник са заедно.

Семейството се събра съвсем скоро на 18 август, когато бе рожденият ден на сина им Георги, който стана на 15 години. "Изкарахме си страхотно", написа водещата под снимката от него.

Четете още

ДОБРАТА НОВИНА! Мира Добрева вече диша сама, състоянието ѝ се подобрява

ДОБРАТА НОВИНА! Мира Добрева вече диша сама, състоянието ѝ се подобрява

УЖАС! Мира Добрева е в КОМА в "Пирогов"!

УЖАС! Мира Добрева е в КОМА в "Пирогов"!

Реклама